reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Nikusia 82
bardzo podobna sytuacja była u nas 2 lata bez diagnozy poszłam prywatnie do endokrynologa ginekologa badania w końcu i od razu diagnoza PCO: potem 4 miesiące CLO i nic wysłał mnie na laparoskopie i miałam ją koniec kwietnia w maju miałam@ a kolejną dopiero 26 lipca i to po duphastonie potem CLO i alleluja jest pęcherzyk :)tyle na niego czekałam oby sie udało tylko ciekawa jestem czy codzienne przytulanko to nie przesada wiadomo że rycerzyki nie są takie silne ale mam nadzieje!!!!! w poniedziałek kolejne usg zobaczymy co powie.

Wszystkim dziewczynkom dziękuje za posty bede często zaglądała fajnie sie czyta że znowu któraś zafasolkowała:) wszystkim życze tego z całego serduszka:):-)

Ostatnia edycja:
mamita masz juz jakies wiesci od szwagra,, o tacie?? daj znac trzymam &&&&&&&&&&

Błonka no masz neta w tel,,to pisz nam cos:))) bo nogami przebieramy:)))

nikusia bede trzymala &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Proba z oksy udana, skurcze sie pisaly czesto nawet i regolarnie... Sorka ze teraz pisze dopiero ale bylam na porodowce 2h i maz u mnie byl caly dzien... Po obchodzie wieczornym sie moze dowiem co dalej.. Czy jutro wywolujemy na powaznie czy w niedziele...
Podczytywalam was ale duzo sie tu dzieje a ja nie dam rady tyle z tel napisac :p powiem tylko zebysmy sie szanowaly. Buziaki, dzieki ze o mnie pamietacie !

Błonia..tylko nie w niedziele,,bedzie Zoska leniwa:-D....
to trzymamy &&&& za was,,i dawaj znaka,,bo czekamy na was:))) juz we dwie macie wrocic:)))

Jestem po obchodzie, jutro na 90 procent kroplowka ale rano po obchodzie zdecyduja czy na pewno boooo uwaga czas na mnie i wola naturalnie niz cesarke i ja zrozumialam ze jak nie kroplowka jutro to cesarka...?

Po tylu latach...zaglądam do Was...

MAMA, za Tatę trzymam kciuki &&& i za P również &&&...musi być dobrze!! Co u Ciebie? Jak Twoje pociechy?

KINGA85, :-) Dawno Cię nie widziałam :-) Co u Ciebie?

I ze starej wiary, tylko Mamę i Kingę pamiętam :sorry2:

Pozdrawiam wszystkie Babenssssje i wysyłam mnóstwo pozytywnej energii!!!
Kochanie witaj! :) jak miło.,.... ojej jak miło:) u mnie dobrze... nadal walczę jak widzisz. A jak twój synuś? :)

My już po goścince! ale fajnie było:)

BŁONECZKO ja myślami z tobą... miałam zalatany dzień sorki że na smska nie odpisałam. Buziak. czekamy:) daj znać i wypoczywaj

reklama
marii to widze ze niedziela,,albo len albo pracocholik:)))haaa

Ja mykam dalej pichcic,,jakby mnie nie bylo tzn ze moj jest i jutro raczej tez mnie nie ebdzie..

Do góry