reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

Kahaka no mam !!!! mam swoje bąki:))
ale od razu dom zyje-wszędzie Ich pełno:)
u nas pochmurno;/

Zjola no widzisz ..my wczoraj koło 8.00 rano wyjeżdżaliśmy a wróciliśmy koło 19.00....
ale dzis już jestem:)

syn mnie wziął na lewe sanki i powiedział :
mamo nikt nie robi takich racuszków jak Ty.....:sorry:

no więc stoję i smażę racuchy z jabłkami.

zakupy zrobiłam ,pranie schnie na tarasie-słonka brak ,ale wiatr mam nadzieje ,że zrobi swoje..

Zjoluś &&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie ......ehhh

reklama
Nikusia ja wiem - ja po prostu poczułam potrzebę obrony, bo miałam wrażenie, że ktoś nas oczernia nie mówiąc całej prawdy. Ale może się myliłam.

W każdym razie uważam Wasz wątek za bardzo potrzebny - i niech będzie tu pokojowa i wspierająca atmosfera jak do tej pory! Życie rzuca nam pod nogi prawdziwe problemy i nimi należy się zajmować...Ściskam serdecznie i szczególnie mocno kochaną MAMĘ05 i PALEMKĘ....Bo mi tęskno za nimi..

Liluś mi też tęskno za starą gwardią ;))))
to były czasy nie :) szalone i wesołe..
teraz każda jest na innych watkach albo odeszły z bb..

brakuje mi Pysi,Marylki,Sorbusia,Zapmarty,Bibinki,Wisieńki,Pauliny,Ewelinki.....
ale nie widuję Ich na bb

a aferom i kłótniom mówimy NIE!
wiem ,że Ty pokojowa ducha jesteś i pewnie masę nerwów Cię to kosztowało..
ściskaj krasnale swoje ;))

Kwiatek &&& za pogodę w Niechorzu :)

Balbinka ????????????? gdzie żeś Ty??

ja pospałam godzinę bo tak mnie łepetyna boli ,że szok...ile mozna brać tabletek ..

a dzis jak to przy week.ruch mały...

Czytam was codzienie i usiłuje sie jakoś wkręcić :))))))))))))
BŁONKa ---Trzymam kciuki mocno i zazdroszczę pozytywnie:))))))))

Jutro jedziemy do Opola na chrzciny M jest tatusiem chrzestnym może jak sie na patrze na dzidzie to zaskoczę :)))))

Miłego WEKENDU:)))))))

Olunia ..wkręcisz się ..wkręcisz:)
kiedy masz teraz wizytę ?

Błonka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cały czas ...
ja tak miałam z Dominikiem ..najpierw skurcze od 20t.c i fenoterol ,zeby nie było przedwczesnego porodu a potem ...nie spieszyło MU sie ..urodzony 3 dni po terminie..choć Ty masz już więcej po terminie ..

mąż zaczął kosić dziełkę ..po 10 minutach znów zaczęło lać ...i jak ma głowy nie rozsadzać ;/;/

Dotarłam :-)
Mama
super, że dzieciaczki w domku...moja miała jechac z dziadkami na mazury ale powiedziała, że bez mamy mowy nie ma:no:...więc siedzi i się kurcze sama nudzi...bo ja już w robocie i jak wracam to marzę ale tylko o łóżku...
:-(
U mnie 17 dc... temp. dziś pięknie poszybowała do góry więc jest znowu nadzieja ...tylko jak przeżyc kolejne 2 tyg :baffled:
Mało tego byłam u fryzjerki mojej wczoraj.... nie nie spoko fryzurę mam zajeb....:tak:...tyle, że znowu mnie wiadoościami o rodzinie mojego M uraczyła i co??????OKAZUJE SIĘ, że u brata rodzonego też rodzina się powiększa... wszyscy już wiedzą, tylko nie my :-(...wiecie co ja już tych ludzi nie rozumiem....najpierw jego siostra 3 tyg temu i oczywiście nadal nam nic nie powiedzieli....a teraz tam...kurcze.... przecież ja ogniska nie rozpalę i czarów odprawiac nie będę, że oni nie planują a mają a my chcemy i dupa :sad::sad:... Boże...ja nie wiem nawet jak mam się zcahowac...co mam przy okazji udawac,, że nie wiem???Wczoraj to się poryczałam...i wiecie co???MAM NADZIEJĘ, ŻE JEST SPRAWIEDLIWOŚC NA TYM ŚWIECIE...JESZCZE SIĘ ŁUDZĘ....
ZJOLA... ja od Ciebie też muszę się uczyc...szacun i TRZYMAJ SIĘ KOCHANA!!!!
BŁONKA - &&&&&&&&&&&&&&&&&&& BUZIAKI DLA ZONI
KWIATUSZKU - działajcie, może akurat ten jeden mały żołnierz dotrze tam gdzie trzeba...i WYPOCZYWAJCIE!!!!
Olusia -
jeszcze chwila i nie będziesz wiedziała jak się od nas opędzic, że o uzależnieniu nie wspomnę;-)
KAHAKA - &&&&&&&&& ZA CHRZEST OBY BYŁO TAK JAK SOBIE WYMARZYŁAŚ:tak:
DZIEWCZYNKI BUZIAKI DLA KAŻDEJ KOCHANE!!!

Zamieściłam linka do mojego wykresu...ale ovufriend trochę przekłąmuje...bo nie mogłam miec 8 sierpnia owulacji gdyż ponieważ 8 miałam USG i pęcholek jeszcze był...no ale przynajmnie wiecie na jakim etapie jestem :tak:

reklama
Nikusia dzięki ...no dzieci szczęśliwe ,że hej .....a to tylko my-rodzice hahahaaaaa

a z bratem ....przemilczę ..przykro mi ,że znowu Cię taka info spotkała od obcych ludzi zamiast dowiedzieć sie od rodzinki..
widzisz..czasem tak bywa----> ja bym przy spotkaniu z bratem nie udawała ,że nie wiem ...skoro obcy ludzie o tym wiedzą to możesz tak powiedzieć ,że byłaś u fryzjera i przykro Ci,że tam dowiedziałaś się o ich szczęściu..

ja robię przemeblowanie w salonie ..czyli @ na zakręcie ;)

Do góry