reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziś jesteś gwiazdą :)))
będzie dobrze-poród nie trwa wiecznie ...

jesteśmy z Tobą ..
po oxy jest hardcore!!!! wiem bo miałam z Zuzą :sorry:

BŁONKA napisała:

wanna była,skurcze są ,ale powoli to idzie..po wannie rozwarcie odrobinę lepsze...wody były niestety zielone wiec urodzić muszę ..boli jak .....
ale dam radę .
dzięki :*

no to dalej &&& trzymamy i niech Jej zrobią CC skoro ma wody zielone..jeszcze się Zosia zachłyśnie przy porodzie i powikłania gotowe...
tylko pewnie przy ndz.mniej lekarzy w szpitalu:sorry:

idę się położyć ..zaraz mi głowe rozsadzi!!!!

Hej hej
Ufffff, już po wszystkim!!!!! Ale ulga! Stresowałam się bardzo. Mała dziś wstała przed 7, więc już od rana wiedziałam, że ok. 10 wypadnie czas drzemki…I się zestresowałam. Wyszłam z Agatką specjalnie wcześniej, żeby zasnęła w wózku – zasnęła 9.45, ale w kościele obudziła się punkt 10, jak tylko zaczęła się msza. Na szczęście nie płakała, tylko dzielnie wytrwała do końca. Zapłakała tylko chwilkę, jak jej ksiądz nalał wody prosto do oka ;)
Po mszy od razu dostała cyca i poszła spać, ale tylko na 40 minut, potem miała jeszcze tylko jedną drzemkę 35 min, więc po południu już marudziła. Przed 19 wróciliśmy do domu (obiad był u moich teściów), kąpiel i od 19 Agatka śpi.
Mam nadzieję, że po dniu pełnym wrażeń pośpi do rana ;)
Zdjęć nacykałam sporo, ale taty aparatem, więc wrzucę na gr., jak zgram od niego.
Ależ się cieszę, ze to już za nami!!!
Błonka kochana, pewnie już urodziłaś...Myślę o Tobie!
mama, wredna @ przylazła, no i po co...
amalfi, gdzie Ty byłaś, jak Cie nie było??? Jak u Ciebie? Wszystko ok??

kaha super, że wszystko się udało, mam pytanie, co mała dostała od chrzestnych? bo mój M ma za tydzień być chrzestnym i nie wiemy co dać

reklama
Błonka miała CC. sms : Zosia jest śliczna waży 4,160 i ma 53cm :) zabrali ją bo ja muszę leżeć.

Gratulacje kochana!!!!!!!!!!!:-)

Do góry