reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

KAHAKA ale super, ze pierwsza impra córci sie udała i grzech pierworodny zdjęty z jej maleńkich barków;-).
A u mnie powoli do przodu, rozglądam sie powoli za sprzetem do jeżdzenia ;-), ciuszki ogladam, troche kupiłam, ale to kropla w morzu i generalnie cały czas w necie siedze i szukam i czytam opinie itd. Doradz cos, co Ci bylo niezbedne ze sprzętu i jakie ciuszki najlepiej kupic itd i na co zwrócić uwage mam , please

BLONKA GRATKI WIELKIE KISS DLA WAS

reklama
A widzę, że już wiecie o Błoneczce! Ale super, co nie?! :-)
amalfi, a który masz tydzień już? Powiem Ci tak - na początek najlepiej sprawdzają się takie zestawy: body+śpiochy lub body+pajace. Jest to najwygodniejsze do przebierania takiego maluszka. Teraz, jak Agatka już większa, to zakładam jej body+spodenki. A więc body kup sporo, bo to podstawowe ubranko i dla noworodka i później. Ze sprzętu to oczywiście wózek najważniejszy :) a i u mnie bardzo często w użyciu jest frida do nosa. Co do ubranek jeszcze - na początek najlepsze są body zapinane po całości, a nie zakładane przez głowę - u mnie mała się wściekała, jak jej coś przez głowę chciałam wcisnąć, teraz już się nauczyłam i używam wkładanych przez główkę. Co byś jeszcze chciała wiedzieć? Bo o tych dzieciowych rzeczach to można pisać i pisać...:)
mmm, Agatka dostała prawie wyłącznie pieniądze. Od chrzestnego dodatkowo taki hmmm "obrazek" święty posrebrzany z Matką Boską i dedykacją.

A widzę, że już wiecie o Błoneczce! Ale super, co nie?! :-)
amalfi, a który masz tydzień już? Powiem Ci tak - na początek najlepiej sprawdzają się takie zestawy: body+śpiochy lub body+pajace. Jest to najwygodniejsze do przebierania takiego maluszka. Teraz, jak Agatka już większa, to zakładam jej body+spodenki. A więc body kup sporo, bo to podstawowe ubranko i dla noworodka i później. Ze sprzętu to oczywiście wózek najważniejszy :) a i u mnie bardzo często w użyciu jest frida do nosa. Co do ubranek jeszcze - na początek najlepsze są body zapinane po całości, a nie zakładane przez głowę - u mnie mała się wściekała, jak jej coś przez głowę chciałam wcisnąć, teraz już się nauczyłam i używam wkładanych przez główkę. Co byś jeszcze chciała wiedzieć? Bo o tych dzieciowych rzeczach to można pisać i pisać...:)
mmm, Agatka dostała prawie wyłącznie pieniądze. Od chrzestnego dodatkowo taki hmmm "obrazek" święty posrebrzany z Matką Boską i dedykacją.
przepraszam za dociekliwość, ale dużo powinien dać chrzestny?

KAHAKA no wlasnie body dzis kupiłam, po kilka pakowane i chyba te drugie to sa pajace, to tez kupilam, ja mam 17tc, wiec jeszcze wczesnie, ale tak pomału chce takie mniejsze rzeczy kupic, wozek mi mama obiecała, wiec dopiero tuz przed porodem kupie hehe, zreszta beda tu znizki duze wtedy , wiec akurat. O tej fridzie do nosa to juz czytałam, tylko to w Polsce beda musieli mi kupic i wysłac, badz mama mi przywiezie. A wanienke jaką masz, na co zwrocic uwage?

Kahaka czyli wszystko się wzięło i udało ...

Błonka!!!! GRATKI OKAZAŁEJ CÓRKI!!!!
DOCHODŹ DO ZDRÓWKA I WRACAJ DO NAS :)) TU SIE TĘSKNI!

Amalfi witaj kochana i rośnij zdrowo :)
no własnie ,który masz tydzień ??

mmm powitac ;)

piję piwo z sokiem wisniowym i zaczynam miec banię :-D

mama, witaj wieczorową porą :-) oj, napiłabym się z Tobą, napiła, co by ten stres dzisiejszy zrzucić...Ale cóż, się karmi cycem, to czekać trza :-D
mmm, napisze Ci na grupie.
amalfi, ja mam wanienkę składaną flexi bath, alona jest droga, kupiłam ja ze względu na to, że mamy bardzo mało miejsca w łazience. Moim zdaniem każda, jaka kupisz będzie ok. I kupuj od razu większą, żeby po 3 miesiącach nie kupować nowej. Ja już Agatkę muszę na skos układać :-D czekam, aż będzie siedzieć, to będzie wygodniej.

MAMA czesc! Kope lat, co? Ja mam 17tc, wiec powoli leci do przodu i pewnie tyle samo kilogramow mi przybyło juz heheheh
KAHAKA dzieki za info, jakby co, to bede pytac jeszcze;-)

Amalfi ano koopę albo i dwie hahahaaaa
najważniejsze ,że rośniesz zdrowo kochana :)) czyli jeszcze chwila,jeszcze moment i poznasz płec ;)))

wlatuj kochana ...stan ciężarnych na watku musi sie zgadzać :) a Błonka własnie urodziła ;)

Balbinka ??????????????????? no weź ...

Kahaka ja wolałabym karmić ....ale jak nie chce dzidzia przyjść to zaleję @ piwem ;)

reklama
Do góry