reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

KINGA a zwykle ile trwają Twoje cykle? A moze jakas choroba Cie dopadla po drodze, stres??? Miałaś juz taki długi kiedyś? Bo ja np nie i dla mnie byłby to znak jakiś. A masz jakieś przeczucia, objawy? Bo ja w tym czasie miałam takie dziwne uczucie w żoładku i w przełyku juz, jakby zgaga czy coś takiego i 2 dni pozniej testowałam(wyszła tłusta krecha), wiec dosyć pozno jak na mnie, bo moje cykle trwaja ok 24-26 w porywach do 28(rzadko) dni.

Moje cykle trwają 29-30dni nie wiecej i tak mam od lat. Nie wiem czemu ten jest taki długi i czemu test nie wychodzi :/ stresy? kto się z nimi nie styka w tych czasach? :| ja co mieciąc mam stresy (własna firma itp itd) są lepsze i gorsze miesiące wiadomo. Chora nie byłam. W zeszłym cyklu tak bylam i zaznaczałam jako zaburzoną wtedy ale @ przylazła w terminie. Dlatego teraz nie wiem co jest. Musze czekać jeszcze do końca tego tygodnia max.

reklama
KINGA to skoro miewasz stres co miesiąc i mialas zawsze regularnie, i teraz nie byłas chora, to kurde cóż to jest? To wygląda faktycznie jakbyś owulke miała dopiero teraz, ale czy moze być tak pozno az? Hmm. A robiłaś testa dzisiaj czy czekasz?

ZJOLA ale fajna pasja, ale teraz odkąd jestem w ciazy nie jezdziłabym na motorze, bałabym sie, tzn po porodzie tym bardziej. Ale i tak fajna pasja, jak dla mnie.

Kinga, jeśli test ciążowy nie wychodzi, to wygląda na spóźnioną owulację. Ja miewałam takie cykle raz na wiele wiele miesięcy i właśnie w takim cyklu zaszłam w ciążę :) Miałam owu w 37 dc :p

czekam, dzwoniłam do poradni i mam przyjść w tygodniu jakoś ale nie wiem czy pójde bo Filip chory, może w czwartek mi sie uda zobacze. gin da mi skierowanie na bete i wtedy zaleci badanie usg dopiero.
Tak wiec musze czekać.

MOŻLIWE WIEC ŻE TO JEDNAK U MNIE OWULACJA! fak co za kosmos no... nie pamietam abym tak miała.. może kiedyś jak jeszcze nie mierzyłam temp tak.. ale nie pamietam.

no bo test już by wyszedł pozytywny gdyby to była ciąża. cykle mam 29dniowe nie dłużej. takie skoki jak mój widać na wykresie to tylko owulacyjne są. widziałam wiele wykresów. A poza tym tak jak kolezanka niżej pisze owulacja może się przesunąć. Wszystko jest możliwe.
Dlatego skoro na tescie nie widzę dwóch kresek tz że to owulacja musiała być. tak wiec jeszcze sobie poczekam.

nie mam innego wyjaśnienia.

KINGA no to wygląda na owulke , przynajmniej na wykresie. Ale widze, ze bzyknęliście sie w porę, wiec kto wie, moze tak porypany cykl okaże sie być szcześliwy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ przesyłam Ci córkowe fluidy.

ZJOLA a Ty jak sie czujesz?? Ktory to dc, bo ten czas tak zapieprza, ze juz nie wiem?

reklama
Amalfi - ja mam 17 dc. Jak się czuję? Niby wszystko w porządku ale w sobotę miałam taki dzień, że ryczałam o byle co i wkurzałam się na maksa. Jednym słowem miałam okropnego doła.

Do góry