reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

KINGA juz zdąrzyliście sie bzyknąć? ;-):-p
Ładnie tempka w gorze, ale jak owulkę miałaś teraz, to musi sie to utrzymać ze dwa tyg, wiec jeszcze trochę przed Tobą...

reklama
KINGA juz zdąrzyliście sie bzyknąć? ;-):-p
Ładnie tempka w gorze, ale jak owulkę miałaś teraz, to musi sie to utrzymać ze dwa tyg, wiec jeszcze trochę przed Tobą...

o jakim bzyknięciu mowisz? dziś rano? a co to za problem heheheh
U mnie od 10dnia po owu zawsze tempka leciała już w dół dzień po dniu wiec czekam aby było chociaż te 14 max

No rano rano , a kiedy niby? Była jeszcze jeden raz;-)? Ja juz nie pamietam co to sex jest heheeh
No 14 dni musi Ci sie utrzymać minimum 12. Mnie tempka spadała na dwa dni przed @, a tak do samego końca mogłam sie łudzić, tylko nigdy sie nie łudziłam :-(, bo i po co?

nie zrozumiałam cię z tym seksem rano heh że niby zdziwiona jestes :-D hahahahah
u nas sex to sama przyjemność od kąd postanowiłam że to koniec starań i własnie po powrocie z Gdańska zaczeliśmy całkiem na luzie kiedy tylko była na to ochota:) rano też jest fajnie! :D
no dlatego jak widzisz czekam grzecznie puki co :blink:

Cześć dziewczyny ;-)

Dawno tu nie zaglądałam :zawstydzona/y:
Nie sposób wszystko nadrobić, ale za pamięci - Zjola ogromne gratulacje za zdany egzamin (czytałam na blogu :-))
Kinga, mocno zaciskam &&&&& :tak:
Kwiatek, jeszcze raz dzięki za super spotkanie :-) Miło mi było poznać Ciebie i Twojego M, jesteście super parą! Piękni, młodzi i przesympatyczni :-) Zdrówka życzę!
Pozdrawiam mocno resztę babeczek, na FB Was podczytuję ;-)

A ja... no cóż, zmagam się już drugi tydzień z gorączką, zatokami i mam już dosyć :dry:
Ostatnie wieści o refundacji IVF dały mi cień nadziei, że może uda się podejść. To chyba jedyna szansa dla nas. Bardzo mocno w to wierzę :tak: Póki co, nie poddaję się, jeszcze powalczę...

Ściskam Was i idę walczyć dalej z pierogami (dzisiaj w planach ok. 100szt. z mięsem ;-))

Kinia - mnie to na dwie kreski wygląda :tak:

Balbinko - kiedy ty znajdujesz czas na to lepienie?

Amalfi - no lepiej bym tego naszego kraju i PISu nie podsumowała.

Kinia cały czas mocno kibicuję i zaciskam:):):)

ach ta ustawa to dla mnie tylko podpucha- bo po pierwsze kasy nie będzie pewnie , a i tak niedopuszczą
a szkoda:(:(:(:(

zjolka gratulacje
Babulinka też zdrówka życzę- ja leczę grypę

Nikusia a gdzie Ty się podziewasz kochana???? halo... czytałam twój wpis na 28dni... może własnie tak trzeba co? Ja Ci powiem że własnie też to zrozumiałam i daję całkiem na luz teraz. Tylko u mnie ten cykl jeszcze sie nie skończył :> heh BUZIAK

lopop buziaki dzieki!

reklama

Kwiatek, jeszcze raz dzięki za super spotkanie :-) Miło mi było poznać Ciebie i Twojego M, jesteście super parą! Piękni, młodzi i przesympatyczni :-) Zdrówka życzę!
Pozdrawiam mocno resztę babeczek, na FB Was podczytuję ;-)

A ja... no cóż, zmagam się już drugi tydzień z gorączką, zatokami i mam już dosyć :dry:
Ostatnie wieści o refundacji IVF dały mi cień nadziei, że może uda się podejść. To chyba jedyna szansa dla nas. Bardzo mocno w to wierzę :tak: Póki co, nie poddaję się, jeszcze powalczę...

Ściskam Was i idę walczyć dalej z pierogami (dzisiaj w planach ok. 100szt. z mięsem ;-))
Balbinka dzieki mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie:)
Ty tez piękna,miła laska jak nie wiem:)kwitniesz
Własnie refundacja ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie
A emek zaczeł od wczoraj łykac flegaminke jeszcze bo lepkosc tez słabo
Myślałam ze emkowi sie nie bedzie chcialo jechac ale nawet nie protestowal bo wie ze w dziewczynach z forum mam wsparcie
Psiaki własnie sie rozłożyły na kanapie

Do góry