reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Błonko
mnie pytasz?
znalazłam właśnie pania doktor tzn już ją znałam kiedyś, pracowala w mojej przychodni, ma super opinie w necie ...
bede chodzic na monit do niej
50zł usg a 80 zł wizyta
ale laski też mi dały namiary na swoja pania doktor więc jak z ta nie wypali to pójdę do tamtej ...

wiecie co nie jestem w tym szpitalu ... byłam na izbie ale mnie nie przyjęli ze względu na leki ... ku...wa a pytałam, dzwoniłam nawet dwa razy ... to nie ... przyjedz i odsiedź swoje ...

napisałam skargę bo to już drugi raz się tak zdarzyło, że mnie odesłali stamtąd, że nie pytali o leki i dolegliwości i na marne tam jeździłam,
potem jak juz byłam w domu do mnie oddzwaniali i mam wizytę u profesora w klinice na konsultacji wyjaśnić skargę i sprawę mojego zdrowia ...
ciekawa jestem jak to będzie, czy zajmie się tylko skargą czy mną też ...

[FONT=&amp]aaaa
mam wyniki tsh
1,93 ...

wysoko to czy ok?
bo do 5 mam na wynikach normę

no i PRL mam znów wyższą a biorę leki na to ... jak nie brałam jakis czas to miałam niższą ...[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
hej

mamita joo,ja uwielbiam kawusieeee.....

anuszka oo wez lapka,,albo w tel neta i z nami bedziesz pisala...bedzie razniej....a ja z pomorksiego..miedzy koszlainem a gdanskiem...

dzisiaj ciepelko na maksaa...

P.s. anuszka wlasnie przeczytalam,mam andzieje,ze skarge wpisalas w ksiazke ze stronami ponumerownaymi,,bo jak na kartce to wywala...chyba ze masz dwa egzempl i jedna podbili i ci oddaLI....

Ostatnia edycja:
no widzisz ... nie zauważyłam ...

skarga jest na kartce
ale z pieczęcią że wpłynęła, mam kopię ...

parę godz później zadzwonili do mnie i zaprosili na konsultacje z profesorem do tej kliniki
wyjaśnić skargę i stan mojego zdrowia
może coś zyskam ...
no ale hormonki dopiero w następnym cyklu beda badane
:/

mamita to ja dalej pomarudze...ja pijam sypana tylko i wylacznie i to bez cukru i bez mleka,,z 3 lyzeczek:))) haaaaa

ale dziekuje slicznie.....

Koralikowa
Ty to prawdziwa kobita..nie dość ,że podasz kawe to jeszcze nie taką
:-D:-D:-D
z 3 łyżeczle ...yyyyy...siekiera taka raczej bardziej :-p

Anuszka
kpina i żenada jak z Toba postapili..walcz o swoje !!

Błoneka
miłego dnia i uściski dla Zosi :*

ja lecę do pracki;)

6825627_krokusikowe-pozdrowienia-.jpg

mama jak tam szal na ogrodniczym? :) upolowalas cos? ja chce jakies kwiatki do doniczek, zeby potem je na zime zabrac.. a jak sprzedamy dom to kwiaty zabieram ze soba bo nie zostawie ich obcym.. moje pupilki zostana z mamusia... mama polecasz cos ladnego????

aniu tak do ciebie to pisalam, o tym forum, to dobrze ze juz cos upatrzylas, lekarz dobry i zaufany to podstawa.

koraliczku hop hop kawusia?? :)

a to myyyy Wiosna.jpg

Załączniki

• Wiosna.jpg
    Wiosna.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 50
gdzie się podziewacie . . .

piękny słoneczny dzień u mnie się zapowiada a ja do roboty :-\
mam nadzieję że po pracy jeszcze trochę z niego skorzystam

zaczęłam mierzyć tempke :-D
jestem dumna bo miałam dłuuuuuugą przerwę i nie chciało mi się wracać do mierzenia.
ciekawa jestem jak wyjdzie wykres z pierwszym cyklem z CLO
a we środę usg ciekawe co wyhodowałam

błonka
pięknie, masz szczęście

a ja stukam się:

63539fb37fdca53895af3fc9c4653225.jpg

Załączniki

• 63539fb37fdca53895af3fc9c4653225.jpg
    63539fb37fdca53895af3fc9c4653225.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
wszyscy na dworze siedza bo wiosna :p zima poszla precz i wygrzewamy plecki :D
my duzo spacerujemy teraz, fotek napstrykalam ze glowa boli.. musze chyba dokupic pamiec zewnetrzna do lapka hahaha
no a jak w domu jestesmy to szalejemy na podlodze bo zoska zaczela sie sama przemieszczac wreszcie, tzn turla się, siada, przekreca, proboje wstawac i raczkowac ale jeszcze nie zsynchronizowala do konca rak i nog.. ale tylko patrzec jak zacznie.. oby :)
Aniu stuknela bym sie piwkiem ale zapomnialam kupic, a ze sama w domu jestem do rana a Zosia spi to juz do sklepu nie skocze :p

reklama
Wtajcie dziewczyny po baaaaardzo długiej nieobecności...
Odpoczęłam niesamowicie a dziś wracam z dobrą nowiną :-) jestem w ciaży.... To cud po trzech latach starań, walki, łez i wszystkiego co tylko staraczkę weterankę spotkac może...Przyznam się, że nadal nie możemy w to uwierzyc...

Do góry