reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej

mamita hee,,masz fb?? nieeee..to wejdz na zamkniety-poczytaj:)))
bo takie info co tam jest to tylko na zamknietym....
nikusia ty tez....

mamaita juz nie taka....inna....z mlekiem,musi byc...hee

anuszka i dobrze ze masz kopie...
super ze mierzysz...

NIkusia ogromne gratulacje:)))))))))))) w ktorym tyg jestes??????

jeszcze nie powiesilam, ale taka na futrynę, musimy haki przywiercić, hustawka plastikowa na sznurkach najzwyklejsza na świecie :p :D Zoska bedzie miec radochę :D

Wtajcie dziewczyny po baaaaardzo długiej nieobecności...
Odpoczęłam niesamowicie a dziś wracam z dobrą nowiną :-) jestem w ciaży.... To cud po trzech latach starań, walki, łez i wszystkiego co tylko staraczkę weterankę spotkac może...Przyznam się, że nadal nie możemy w to uwierzyc...
Nikusia gratuluję :) na kiedy termin??

Koralikowa, Błonia, lopop- DZIĘKI KOCHANE. To takie początki początków obecnie 5 tydz i dwa dni...boję się strasznie :sorry: dosłownie codziennie po cyckach się macam czy nadal bolą i są duże, Nie mam żadnych innych ciążowych dolegliwości...w sumie w ciąży już byłam ale zupełnie nie pamiętam czy mnie coś chwyciło już tak wcześnie??? USG dopiewro 8 maja czyli w 7 tyg. Normalnie osiwieję do 8-mego :confused2:
Generalnie mam za sobą wizytę u gina, zalecenia Luteina 3x1 dowcipnie, dalekj prenatal i kwas foliowy, do tego ciągle metformax 1x r dziennie. Czuję się dobrze więc nadal pracuję.

reklama
Nikusia
witam i wielkie gratki!

a ja dziś 18dc i drugi dzień wyższej tempki a jak byłam w 13 dc na monicie to ginka mówiła że dzień i będzie owu i tak bolał jajnik z pecholami
jak mam to rozumieć . . .
hm
żadnego śluzu ani bólu

Do góry