• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
fruzka sama ucieklam tam chlopak tak wyl na fotelu ze mi zrobilo sie slabo i moj m mnie z tamtad zabral slabo mi jest dzis okropnie wczoraj wymiotowalam cale popoludnie masakra cos sie ze mna dzieje czuje sie inaczej wiec beta da mi pewnosc zapisalam sie do gina na 22 czerwca nowa pani ginekolog zobaczymy co bedzie

Luska ja też potrafie uciec od dentysty masakra chcialabym zeby mnie uspali i zebym sie obudzila z państwowymi szufladkami :) lece do kosciola swieta sie normalnie zrobie

Nie tylko wy uciekacie od mordercy.
Ja mam stracha zawsze. Ale kiedyś raz sie tak balam ze wkoncu Zaczęło mocno boleć i teraz wolę iść wcześniej Ale ze swiadomoscia ze jak nie zalatwie już to potem będzie gorzej i będzie bardziej bolalo

Cytrynowa ja to tak mam ze siade pod gabinetem i juz nic mnie wtedy nie boli,ale w poniedzialek juz pojade na sama mysl wyc mi sie chce,jestem przez zeba cholernie rozdrazniona

Jak mam znieczulenie to dentysta może robić co chce. Tule ze ja płacze na fotelu;). Lży mi lecą ciurkiem jak mi coś strasznego robią. Przeżyłam cięcie ósemki to zwykła wizyta mi nie straszna;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry