Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Schowaj je głęboko lux. Przyjdzie dzień kiedy będziesz inaczej do niego pochodziła.
Bo pomimo iz czas nie leczy ran. Uczy nas jak z nimi zyc.

Wiem, że ta data zostanie ze mną do końca życia. Ile razy spojrzę na Wojtka pomyślę sobie, że moje dziecko było by w tym samym wieku. W ciąży było to samo... porównywałam Ani brzuch do swojego, później to już tylko ukradkiem zerkałam, żeby nie było jej głupio. Ona doskonale zdawała sobie sprawę przez jakie męki przechodzę patrząc na jej rosnący brzuch. Sama straciła 2 ciąże i chodziła na terapie do psychologa. Dopiero teraz w wieku 39 lat udało jej się urodzić pierwsze dziecko. Życzę im jak najlepiej bo to dobrzy ludzie którym los rzucał całą masę kłód pod nogi.
Nie jeden sobie pomyśli, że mam już jedno dziecko a histeryzuję po martwo urodzonym zamiast cieszyć się z tego co mam. Oczywiście, że cieszę się, ze mam Emilkę, ale strata to strata nawet jakbym miał całą gromadkę w domu.

Ja chodź bym nie wiem jak głęboko schowała to jak zamknę oczy widzę widok z USG gdzie rączki i nóżki bezwładnie leżą i nie ruszają sięGorszym widokiem było tylko jak moją córka dusiła się kawałkiem plastikowego rzepu od rolet. Akt urodzenia Alicji mam razem z aktem urodzenia Emilki i aktem małżeństwa więc też ciągle natykam się na nie.