• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
misia, oj to zdrowiej kochana:)

anula, pochwalę się na wiosnę jak będzie elewacja już ^^ Za 2 tyg. już kładziemy płytki, panele, malowanko ;)

Właśnie jazza KAWKA, Ty mi zawsze o kawce przypominasz, a ja nie piła dziś ;)

No niestety to nie był ten jedyny.. :( Właśnie zadzwonili, nie będzie transferu, zatrzymał się na którejś dobie, dzisiaj musieli zakończyć... Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy w sensie, że te podejście takie słabe... Choć kamień z serca spadł jak powiedzieli, że nie będzie transferu..

P. embriolog tak zasugerowała, że to mój czynnik bardziej... także podejrzewam na 100% tą tarczycę, widać mam niedoczynność na pewno i ona mega wpływa na jakość komórek co za tym idzie zarodków i na zagnieżdżenie..

No nic trzeba się podrasować :) Wracam już bardziej do Was z wątku o ivf :) W końcu zaś ze mnie normalna staraczka ;)

Hej kochane:-)

Witam sie poweekendowo.

Moniusia ehhh przykro mi kochana, ale trzymam ogromne gigantyczne kciuki za naturalne zajscie i bede je trzymac az Wam sie to uda:tak:

A ja kawusia, drugie sniadanko i czytam na temat tych pozal sie boze wyborow, nie bede tutaj komentowac tego, bo ot nie taki watek, ale powiem jedno ma sa kra:eek:

weekendzik u mnie minal raz dwa hehe, ale ten czas leci;-)

Milego dzionka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry