• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej kochane:-)

Aschlee kochana u nas dziś deszczowo, szaro, okropnie, brzydka jesien jak na razie. A odnośnie samopoczucia to myśl pozytywnie, bo będzie dobrze, wiem, ze jest ciężko, ale jesteś już coraz bliżej, a my trzymamy ogromne kciuki za Was:tak:;-)

Sikulinda i za Ciebie trzymam ogromne kciuki, najważniejsze, ze wyniki ok kochana:tak:;-)

Lux ciesze się bardzo, ze Ty się cieszysz z nowej pracy i oby tak dalej:-D

Matko co za pogoda, ale jakos w koncu dojechalam do pracy. dni mi leca jak szalone :eek:. Szamie ciacho i wafle ryzowe i kawke zapodaje, bo w taka pogode to senno ogromnie;-)

A gdzie reszta naszych dziewczyn?

Milego dzionka:-)

Witam kobietki.No i wczoraj dostalam kolejna "super" nowine ktora spedza mi sen z powiek i wywoluje kolejny strach ktory bedzie mi towazyszyl do samego porodu.Wczoraj dostalam info od lekarza ze mam cukrzyce i jutro musze ustalac termin u diabetologa,endokrynologa i dietetyka :( oczywiscie nie zapomnial mnie poinformowac mnie o skutkach nie leczonej badz zle leczonej cykrzycy w ciazy...krotko mowiac strasznie sie boje i kompletnie sie tego nie spodziewalam

Asch nie bój nic kochana! dostaniesz leki i wszystko się unormuje :tak: ja sama miałam ten problem, pisałam Wam o tym, tylko, że mi z ciążowej przeobraziła się w normalną :/ ale ja zawsze miałam problemy z wagą, po prostu będziesz musiała się kontrolować i pamiętać o braniu tabletek (mi czasem zdarzy się zapomnieć :-p) i wszystko będzie dobrze ;-) poczytaj co laski na forum cukrzycowym piszą, ściskam i głowa do góry:-)

Hej hej:-)

Aschlee kochana nie martw sie, tak jak dziewczyny mowia, odpowiednie leki, opieka medyczna i bedzie dobrze, wiele kobiet ma cukrzyce ciazowa, a rodza zdrowe dzieciaczki, uszla do gory:tak:

Milego dzionka lejdis:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry