• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Moniusia ogromnie ci kibicuje ! I czekam na wiesci !

Karola myślę jak Jula ... badania nasienia sprawa priorytetowa ... no i ciesze się ze u ciebie wszystko jest ok ....

Pozdrawiam ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

reklama
No to tu Wam powiem ze mój M robił badania dwukrotnie. Wyszło tylko mało plemników o prawidłowej budowie, ale reszta wręcz idealna. Po prostu nie jest nam dane ot tak zajść w ciaze. Długa droga przed nami.

No to tu Wam powiem ze mój M robił badania dwukrotnie. Wyszło tylko mało plemników o prawidłowej budowie, ale reszta wręcz idealna. Po prostu nie jest nam dane ot tak zajść w ciaze. Długa droga przed nami.
Karola dane dane ...zobaczysz ;-) a noz piekny prezent pod choinkę będzie ;-) .... i tego ci życzę ...

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Hej hej:-)

Karola witaj kochana, dane Wam jest dane, czasem trzeba dluzej poczekac na spelnienie marzen, trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Anula hej:-)

U nas pochmurno, ale przynajmniej nie pada poki co. Zajadam ciacho, popijam kawke i co potem? praca praca praca;-)
Milego dnia:-)

Hej :-)
Karola to nie jest tak, ze nie jest Wam dane zajsc w ciaze szybko, sa dobre wyniki wiec jest nadzieja i musicie walczyc, mnie pewnie tez dluga walka czka i jestem na to przygotowana, trzymam mocno kciuki za Was, a co do pracy to juz mi miesiac stuknal i moge powiedziec, ze teraz czuje sie dowartościowana an i komus potrzeba i mam szacunek pracodawcy a to jest najwazniejsze :-)

Karola na pewn jest Wam dane.A moze tak jak dziewczyny pisza dostaniecie wspanialy prezent na swieta :tak:
Los czasem tak kopie po tylku ze musimy dlugo czekac ale byc moze zostanie Wam wynagrodzone odrazu podwojnyn cudem ;)

Jazza u mnie tez pogoda okropna.I mgla jak z horroru hihi

Luxi no widzisz czyli praca na jaka liczylas.Super ze jestes zadowolona

Karola na pewn jest Wam dane.A moze tak jak dziewczyny pisza dostaniecie wspanialy prezent na swieta :tak:
Los czasem tak kopie po tylku ze musimy dlugo czekac ale byc moze zostanie Wam wynagrodzone odrazu podwojnyn cudem ;)

Jazza u mnie tez pogoda okropna.I mgla jak z horroru hihi

Luxi no widzisz czyli praca na jaka liczylas.Super ze jestes zadowolona
jeszcze nie mialam dnia, zeby mi sie nie chcialo jechac, an najlepsze jest to, ze potrafimy sie z bratowa w domu pozrec jak diabli a w sklepie w zgodzie zyjemy :-D

reklama
Sikulinda no od 3 dni tak sobie.Czasem brzuch mnie pobolewa co troche mnie martwi.Nawet zaczelam czytac o porodach przedwczesnych jakie mamy szanse zeby bylo dobrze itd bo tego boje sie najbardziej.
Staram sie myslec optymistycznie ale nie zawsze wychodzi tym bardziej ze teraz jestem tutaj sama z Corka i 2 psow.Wszystko musze zalatwic,ogarnac dom i reszte spraw...latwo nie jest.
Zeby tylko Vivi siedziala grzecznie jak najdluzej w brzuchu to zniose wszystkie niedogodnosci :tak: a co u Ciebie kochana?

Luxi no to super.Same korzysci.Oby tak dalej i byle do wiosny ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry