• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Sikulinda no od 3 dni tak sobie.Czasem brzuch mnie pobolewa co troche mnie martwi.Nawet zaczelam czytac o porodach przedwczesnych jakie mamy szanse zeby bylo dobrze itd bo tego boje sie najbardziej.
Staram sie myslec optymistycznie ale nie zawsze wychodzi tym bardziej ze teraz jestem tutaj sama z Corka i 2 psow.Wszystko musze zalatwic,ogarnac dom i reszte spraw...latwo nie jest.
Zeby tylko Vivi siedziala grzecznie jak najdluzej w brzuchu to zniose wszystkie niedogodnosci :tak: a co u Ciebie kochana?

Luxi no to super.Same korzysci.Oby tak dalej i byle do wiosny ;)
daleko juz zaszlas z ciaza i dotrwasz do terminu, nic sie nie boj, no u nas to moze do zimy, bo podobno w lutym juz wrocimy do staran :-)

reklama
Sikulinda no od 3 dni tak sobie.Czasem brzuch mnie pobolewa co troche mnie martwi.Nawet zaczelam czytac o porodach przedwczesnych jakie mamy szanse zeby bylo dobrze itd bo tego boje sie najbardziej.
Staram sie myslec optymistycznie ale nie zawsze wychodzi tym bardziej ze teraz jestem tutaj sama z Corka i 2 psow.Wszystko musze zalatwic,ogarnac dom i reszte spraw...latwo nie jest.
Zeby tylko Vivi siedziala grzecznie jak najdluzej w brzuchu to zniose wszystkie niedogodnosci :tak: a co u Ciebie kochana?

Luxi no to super.Same korzysci.Oby tak dalej i byle do wiosny ;)

a co lekarz mówi na te pobolewania Twoje? Nie czytaj nic w necie, bo się tylko nakręcisz niepotrzebnie, a na pewno wszystko jest ok, ale wiadomo mamuśki się stresiają :-) Na wiosnę kochana to Ty będziesz miała już odchowaną Viviankę :tak:...u mnie leci jakoś badania wyszły mi ok, schudłam 10 kg i mam nadzieję, że od listopada lekarz da zielone światło, kwestia jeszcze co powie endokrynolog :-p

a co lekarz mówi na te pobolewania Twoje? Nie czytaj nic w necie, bo się tylko nakręcisz niepotrzebnie, a na pewno wszystko jest ok, ale wiadomo mamuśki się stresiają :-) Na wiosnę kochana to Ty będziesz miała już odchowaną Viviankę :tak:...u mnie leci jakoś badania wyszły mi ok, schudłam 10 kg i mam nadzieję, że od listopada lekarz da zielone światło, kwestia jeszcze co powie endokrynolog :-p
kiedy masz wizyte u endo?

Sikulinda to trzymamy kciuki za zielone swiatelko od lekarza i za to zeby potem szybciutko sie udalo :tak:

No lekarz sprawdzal i dodatkowo zrobil ktg i badanie na skurcze i standardowo nie wie skad bol bo wszystko jest ok ze moze przez rozciaganie,ze mala jest bardzo ruchliwa i sluze jej jako worek treningowy i moze dlatego.Ze mam sie oszczedzac i tyle :/

Sikulinda to trzymamy kciuki za zielone swiatelko od lekarza i za to zeby potem szybciutko sie udalo :tak:

No lekarz sprawdzal i dodatkowo zrobil ktg i badanie na skurcze i standardowo nie wie skad bol bo wszystko jest ok ze moze przez rozciaganie,ze mala jest bardzo ruchliwa i sluze jej jako worek treningowy i moze dlatego.Ze mam sie oszczedzac i tyle :/
wez sie oszczedzaj mjac dziecko i dom na glowie :eek:

Luxi no dlatego latwo nie jest, polezec to moge wieczorem :/ dom,dziecko,dwa psy,zakupy,masa spraw urzedowych i do tego uwaga uwaga przyslali mi oferte pracy :D w czwartek mam przyjechac i rozmawiac o co chodzi bo przeciez ciaza to nie choroba:confused::eek::what:

Oszczędzać się jest chyba najtrudniej...mając wszystko na utrzymaniu...trzeba by było leżeć d...ą do góry i zarosnąć w brudzie :-) ale faktycznie nie rób nic na siłę a na pewno wszystko będzie dobrze poza tym pamiętaj, że jesteś pod stałą kontrolą lekarza więc gdyby coś było nie tak, to na pewno by Ci powiedział :tak: ...ja do endo mam iść dopiero za miesiąc jak skończę motforminę i zrobię rezonans nadnerczy :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry