• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej hej kochane:-)

Luxi zobaczysz szybko zleci czas do staranek, mi w ogole czas leci nie wiem kiedy;-)

Sikulinda będę trzymać kciuki za ta wizyte:tak:

Moniusia trzymam za Ciebie ogromne kciuki kochana i wierze, ze się uda:-)

Witam sie poweekendowo, jak zawsze weekend minal szybko nie wiem kiedy, posprzatalam, pogotowalam, poogarnialam, a teraz w pracy szamie drugie sniadanko;-)

Milego dzionka:-)

Hej dziewczyny:)

Wieki mnie tu nie było :) Ale w końcu jestem:) Jak się czujecie co tam u Was słychać:)

Luxi, cieszy mnie to, że praca Cię cieszy, bo nie ma nic lepszego od mile spędzonego czasu nawet w pracy. Człoweik nie jest utyrany i ma chęć do życia, a chyba o to w tym wszystkim chodzi :)

Ja nie mam tak kolorowo, choć ni epowiem swoją prace lubie, ale chyba coraz mniej. Chciałabym stamtąd uciec, a najlepiej na L4 ciążowe, ale niestety nawet to mi nie wychodzi. Jak narazie moge Wam powiedzieć, że jestem zdrowa, bo wszystkie dotychczasowe badania są w porządku nawet na monitoringu mam potwierdzoną ovu. 29.10 mam termin @, a potem znowu kolejny monitoring.

Trzymajcie się ciepło, bo pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza... Buziaki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry