• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jazza no na szczescie bezbolesna jest juz;)
Wiesz chodzilo mi cos konkretnego na zime, czyli cos jak Emu, bo te wszystkie ladne eleganckie to na zime sie nie nadaja:/
Moglaby ta malpa to Ciebie nie przychodzic.

Jugoslawa;****
Czasu malo na wszystko , wlasnie wrocilam z popoludniowki .
Mniam kakao ostatnio u mnie czesto goscilo ale widze ze kg znow wracaja musze sie pilnowac;)
A co tam Ciekaeego u Ciebie?

Misia werdna @!!!!

Moniusia co u Ciebie?
Zaciskam &&&&&&

Hej hej

Jugoslawa kochana oj tak reklamy swiateczne i akcenty bozonarodzeniowe u nas coraz wczesniej, jak dla mnie troche za wczesnie, w US tez mi to przeszkadzalo, ale na komercje nie ma rady;-)

Luxi u nas tez wczoraj wiatrzysko bylo

Misia a to wredna @, ale niech idzie szybko i nie wraca juz:tak:

Julcia kochana Emu to ja widzialam w TKMaxx i w innych sieciowkach tez fajne, ale najfajniejsze fasony to tylko na allegro:tak:

Milego dzionka kobietki :-)

Hej hej

Jugoslawa kochana oj tak reklamy swiateczne i akcenty bozonarodzeniowe u nas coraz wczesniej, jak dla mnie troche za wczesnie, w US tez mi to przeszkadzalo, ale na komercje nie ma rady;-)

Luxi u nas tez wczoraj wiatrzysko bylo

Misia a to wredna @, ale niech idzie szybko i nie wraca juz:tak:

Julcia kochana Emu to ja widzialam w TKMaxx i w innych sieciowkach tez fajne, ale najfajniejsze fasony to tylko na allegro:tak:

Milego dzionka kobietki :-)
ja przez ten deszcz i wiatr bardzo zle spalam

hej lasencje :-) ładna pogoda się zrobiła (przynajmniej u mnie :-p)

Jugosława teraz młyn nie taki duży, bo odkopałam się z papierów, ale teraz doszły mi nowe obowiązki związane ze szkoła, teraz mój rozkład tygodnia wygląda tak: przez pół dnia praca, przed drugą połowę jestem kurą domową, a w łikendy mam szkołę :-) jak zaciąże to już w ogóle będzie kosmos :-) ... 10 kg schudłam bo nawet nie mam czasu porządnie sobie zjeść, a kawę żłopię litrami :-p

Luxi ....to ty zarobaska jesteś :> dobrze, że masz pracę, która Cię cieszy, a nie wykańcza psychicznie :tak:

hej lasencje :-) ładna pogoda się zrobiła (przynajmniej u mnie :-p)

Jugosława teraz młyn nie taki duży, bo odkopałam się z papierów, ale teraz doszły mi nowe obowiązki związane ze szkoła, teraz mój rozkład tygodnia wygląda tak: przez pół dnia praca, przed drugą połowę jestem kurą domową, a w łikendy mam szkołę :-) jak zaciąże to już w ogóle będzie kosmos :-) ... 10 kg schudłam bo nawet nie mam czasu porządnie sobie zjeść, a kawę żłopię litrami :-p

Luxi ....to ty zarobaska jesteś :> dobrze, że masz pracę, która Cię cieszy, a nie wykańcza psychicznie :tak:
jak pojde w ciazy na l4 czy macierzynski to oszaleje, lubie ten kontakt z ludzmi, daje mi frajde, w zyciu zadnej pracy tak nie lubilam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry