• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej laski,

u mnie też zimno. Skarpety, czapki, szaliki i zimowe swetry - wszystko wyjęte z pudeł i powoli do prania zanoszę. Ten pierwszy moment, kiedy musimy się przyzwyczaić do zimna jest kłopotliwy :/ Na termometrze ponad zero a ja już czuję, jakby było z minus 10 :D

aschlee: kucyk śliczny :) Już pokolorowany? Jak samopoczucie?

lux: i dobrze, że zadowolona jesteś :) Zawsze to życie inaczej płynie :) A jak chłop? Szuka czegoś czy się poprawiło w starej robocie?

jazza: a mi coś kawa ostatnio nie wchodzi, ale za to kakao :D:D:D Chociaż ja kawoszem nigdy nie byłam, okazjonalnie sobie piłam. Niech @ szybko i bezboleśnie przejdzie.

misia: czyli wszystko do przodu jeśli o nową robotę chodzi. No i dobrze :) A szkolenie jak nie nudne to sukces, bo to zwykle katorga jest :D

sikulinda: jak tam? Nadal młyn?

moniusia: co tam słychać? Jak humor?

anula: heja, jak tam w robocie?

Ja mam w menu spaghetti :)

reklama
Hej laski,

u mnie też zimno. Skarpety, czapki, szaliki i zimowe swetry - wszystko wyjęte z pudeł i powoli do prania zanoszę. Ten pierwszy moment, kiedy musimy się przyzwyczaić do zimna jest kłopotliwy :/ Na termometrze ponad zero a ja już czuję, jakby było z minus 10 :D

aschlee: kucyk śliczny :) Już pokolorowany? Jak samopoczucie?

lux: i dobrze, że zadowolona jesteś :) Zawsze to życie inaczej płynie :) A jak chłop? Szuka czegoś czy się poprawiło w starej robocie?

jazza: a mi coś kawa ostatnio nie wchodzi, ale za to kakao :D:D:D Chociaż ja kawoszem nigdy nie byłam, okazjonalnie sobie piłam. Niech @ szybko i bezboleśnie przejdzie.

misia: czyli wszystko do przodu jeśli o nową robotę chodzi. No i dobrze :) A szkolenie jak nie nudne to sukces, bo to zwykle katorga jest :D

sikulinda: jak tam? Nadal młyn?

moniusia: co tam słychać? Jak humor?

anula: heja, jak tam w robocie?

Ja mam w menu spaghetti :)
na razie sie poprawilo i wyplaty ladne po 3000 podchodza te ostatnie, oby tak dalej :-)

Hej dziewczynki u mnie też zimno, byłam w delegacji dzisiaj :) za Poznaniem. Podoba mi się na razie zobaczymy jak będzie. Czekam na @ powinna przyjść lada dzień.
Jugoslawa też bym się kakao napila. Lubię bardzo.

Hej kochane;)

Jazza a my mamy tak samo;) wiecznie zimno brrrr
Ciepla kurtke juz kupilam teraz mysle o jakims porzadnym obuwiu na zime, polecisz cos? Musi byc cieple;)

Misia fajnie ze sie podoba ;)
To bylas w moich okolicach;)
&&&&&& zeby nieprzyszla!
Mnie dzis zaskoczyla @ bo zawsze mialam pozniej.

Pozdrawiam

Hej hej:-)

Jugoslawa kochana niestety zima za pasem i fajne lekkie ciuszki musza isc w odstawke, ale pociesza jedna, ze coraz blizej swieta:-D

Luxi ciesze sie, ze u faceta w pracy sie poprawilo:-)

Misia super, ze Ci sie podoba w pracy, bo to pierwszy sukces, oby tak dalej kochana

Julcia kochana hej hej, niech @ szybko sobie idzie i bezbolesnie, a co do butow to widzialam fajne w deichmann takie kozaki na platformie i w ccc sa fajne botki i kozaczki, chociaz narazie to wiecej jest botkow niz kozakow zimowych, ja tez sie rozgladam za zimowymi i narazie tylko w deichmann mi sie podobaly;-)

U mnie dzis ostatni dzien @;-)
U nas zimno, ale na szczescie nie pada, a to najwazniejsze, bo bez deszczu to lepiej sie znosi ta jesien;-)

Milego dzionka:-)

julia: stęskniłam się za tobą kobieto!!! Miło, że wpadłaś :) Ja podobnie jak jazza polecam odwiedzić CCC i Deichmann. Fajne i w dobrej cenę widziałam też w Ryłko - jakaś promocja była. Ja znowu nie mam butów na teraz...w typowo wiosennych chłodno,a w zimowych jeszcze za ciepło.

jazza: oj tak :D Tylko minie 1.11 i już będzie mikołajowo :D:D:D hahaha Chociaż ja ostatnio widziałam mikołaje z czekolady, które stały koło zniczy :D:D:D Przejazdem byłam i do Kauflandu jakiegoś wstąpiłam :)

lux: u mnie tak wieje, że się zastanawiam czy nas nie porwie dzisiaj :/

misia: to dopiero początki w pracy, ale duża szansa, że skoro na początku fajnie to i później też :D Ja sobie przed snem kakao zapodam :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry