• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Misia dziekujeze pytasz ja ogolnie w miare juz.Kilka dni temu odwiedzilam szpital z bolem brzucha ale okazalo sie ze to nic powaznego a jak to mi przeszlo tak wczoraj schylilam sie psom dac jest i strzelil mi kregoslup.Na kolanach do sypialni sie dowleklam i od wczoraj sasiadka mi pomaga troche ale na szczescie jest ciut lepiej.A jutro na 7.30 na powtorke glukozy bleeee.

Lux dobrzr ze juz jest lepiej :tak: to najwazniejsze

Hej hej:-)

Misia zdrowka zdrowka ogrom, kochana sama wiem jak to jest byc non stop zajeta.. masa obowiazkow w pracy i poza nia i gonie swoj wlasny ogon, ktorego nie mam;-)

Luxi trzymaj sie dzielnie kochana, dobrze, ze juz lepiej:tak:

Aschlee oj bidulka trzymaj sie i odpoczywaj kochana, kregoslup przeciazony to normalne:tak: sciskam:tak:

Ja wczoraj bylam caly dzien na targach i nie mialam nawet keidy zajrzec do Was;-)
Zimno u nas brrrr, zima idzie nie ma to tamto;-)

Milego dzionka:-)

Jazza a mi po nudach w ostatniej pracy zaczyna się to podobać. Ten pęd, coś się dzieje. Na razie jeszcze sporo robię w domu , bo to dla mnie nowość zupełna. Mam nadzieję że z czasem coraz mniej mi będzie zajmowało ogarniecie wszystkiego.
U mnie kolejny piękny dzień, okulary przeciwsłoneczne były niezbędne.

Misia Gratuluję pracy . . A czym się zajmujesz ? Bo brzmi mi znajomo ;-)

Lux zdrowia ...

Jazza jak tam u ciebie ? Awans juz jest ? Mow mi szybko ....

Ups tel mi pada ...wiec tym czasem ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Hej hej

Misia zdradze Ci z tajemnicy, ze ja tez to lubie, kiedy duzo sie dzieje i kiedy wszystko jest na wysokich obrotach:-), ja w domu czasem pracuje nad przetargami np, ale teraz staram sie jak najmniej pracy zabierac do domu, ale za to dluzej czasem w pracy zostaje, wiec bede chyba pracownikiem roku:-D. Ale wiem, ze dobrze mi z tym wszystkim, bo czlowiek czuje sie taki potrzebny:-). Fajna posadke masz, ciesze sie, ze wszystko sie uklada:-)

Anula hej kochana no jest awansik jest juz od jakiegos czasu i sluzy mi to kierownicze stanowisko;-), a co u Ciebie?

Z kawusia i wafelkiem sie witam:-)

Milego dzionka:-)

reklama
Witam się z terenu. Ja też już w pracy. Dla mnie przetargi to nowość ale jestem dzielna i już działy zamówień publicznych ogarniam , milam mieć dziś otwarcie ale przelozyli. W przyszłym tygodniu jadę w delegację też w sprawie przetargów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry