reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Madziolinka, podejrzewam, że nam sie udało ;) czekamy na Twoje wyniki bety jutro
Pysia widzę, ze masz starszaka w wieku mojej córki. Twój tez czeka tak niecierpliwie na rodzeństwo? Moje dziecko ostatnio zapytało mnie kiedy wreszcie będziemy NORMALNĄ rodzina ;) zdziwiona zapytałam co ma na myśli, a ona ze rodzina z mamą, tatą, nią samą i siostrą albo bratem... No czyli wg mojego dziecka jesteśmy patologia ;)

reklama
Milenia to Ci dziecko dogadalo heheh.sluchajcie pisalam ze nie mam polowe szyjki i ja jakbym chciala badac sama to chyba kijem od szczotki,no ale do rzeczy,wczoraj podczas zblizenia moj mowi ze mam jakiej jajko pomacalam i rzeczywiście jakby kurze jajko,wujek google podpowiedzial mi ze to wlasnie szyjka jest.ale jakim cudem ona jest tak nisko?

Mój mi tylko sugeruje: Zobacz mama tam idzie mama tata i dwoje dzieci. Albo : Wiesz, ze mama Kacpra urodziła Kacpra i jego siostrę a ty tylko mnie;). Podchodzi mnie:D. Chociaż jak pytamy czy chce siostrę i brata to twierdzi ze siostrę i brata. Mam nadzieje ze nie wykracze;)

Idę we srode do nowego lekarza ciekawe czy cos mi zkeci. Teraz miała plodny śluz kolo 11 dc. Tyle ze ja mam bardzo długie cykle wiec bez sensu zupelnie

Idę we srode do nowego lekarza ciekawe czy cos mi zkeci. Teraz miała plodny śluz kolo 11 dc. Tyle ze ja mam bardzo długie cykle wiec bez sensu zupelnie

A ty nie masz nieregularnych? Moze cos sie zmieni i ten cykl meeega krótki bedzie? W kazdy razie jak widzisz plodny sluz to trzeba dzialac

Mam nieregularne ale zawsze dłuższe niż 30. No nie bardzo nam się chciało. A nie sądziłam ze to juz może być plodny. Szybko sie skończył. Bede miała okazje sie poobserwować ;)

A Moze teraz cie zaskoczy?
Ja dzis znowu miałam jakis nijaki dzien.
W glowie mi sie krecilo i mdlilo. A kawa byla nie smaczna. Jakos mnie odrzuca od niej od kilku dni.

To jakies oznaki :-)
Mnie bola cycochy, brzuch troche, ale ciut inaczej niz na @ i tak to nic innego. Jak sobie mierze temp ciala to od paru dni ok 37

cytrynowa, kto wie czy to nie są objawy :-) ja oprócz bolących cycków to mam też podwyższoną temp. ok 37 codziennie. Zobaczymy, jeszcze tydzień został, dobrze że mam dużo pracy to nie mam czasu myśleć i się doszukiwać :-D

reklama
W sumie cytrynowa masz racje. Skoro mógł mieć 43 dni to pewnie 25 tez może miec. Musze byc w gotowisci;)

Do góry