reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

hej dziewczyny :-)

Lux przykre, że rodzina tak cię potraktowała :-(
Julia, jak się czujesz ;-)?

Mam pytanko... Od kilku dni robie testy owulacyjne, i od początku była słaba druga kreska a dzisiaj już nie było zadnej.. Co to może

oznaczać? Już mam 11 dzień cyklu..

rob falej testy, bo blada kreska to negatyw, owu przed Toba :-)

reklama
Hej

Aliszia kurde ciezko powiedziec,probuj dalej;-)
Ja nierobilam testow wiec ciezko mi doradzic:/

Dzis coreczka moja miala wyprawiane urodziny;-)
Ale popoludniu pojawila sie zywa krew,wiec troszke sie na poczstku wystraszylam! Ale pojechalam do gina szpitala,zostawil mnie do wtorku.
dzidzia ma sie dobrze a krwiak sie zmiejsza;-)

W szpitalu robie sie strasznie spiaca;/

super, ze fasolka ma sie dobrze i krwiak sie zmniejsza :-) sto lat dla corci

Julcia, nie widzałąm tego Twojego posta dotyczącego inofemu wcześniej. Po cichu jak zawsze licze ze teraz już wstretna @ nie przyjdzie, wiec jakby jednak przyszła to ja bym była chętna. Jakby co to po 17.06 dam ci znac ;p Trzymam kciuki, żeby krwiak całkiem zniknął :)

Julia dobrze, poobserwują cię będzie gitara, i super że się zmniejsza krwiaczek :-)

No to luz, będę dalej testować, a przy okazji nie zaszkodzą przytulanka :-D

Lux mega ci wspolczuje sytuacji z urodzinami
Sto lat zycze:*** zdrowka, i zeby dzidzia przysLa wtedy gdy bedziecie chcieli;-)

Pokaze Wam bryke corki, o takim kolorze marzylam dla niej 20150606_121004.jpg

Załączniki

• 20150606_121004.jpg
    20150606_121004.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 59
Julia piękny rowerek, jak dla mnie fajnie że nie różowy, przeraża mnie jak ktoś ma córę i wszystko dosłownie pływa w różu :-D

Ale to tylko mój gust :-)

reklama
Do góry