reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Fruzka to masz szczęście. Ja po dukanie miałam krew w moczu.
Teraz mam ja ustalonym jadlospis na te 10 dni. Mam nadzieje ze coś się uda.
Teraz mam ja ustalonym jadlospis na te 10 dni. Mam nadzieje ze coś się uda.
A ja właśnie wciągnęłam dietetyczne spaghetti. Makaron shirataki i sos Walden farms. Trochę sztuczności ale pycha bo porządnie przyprawione. Do tego sałata od teściowej z pomidorem i cebulką. A na wieczór tzn o 18 po baseniku batonik proteinowy. Cytrynowa powodzenia w dietowaniu.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Zobaczymy czy mężu dobrze strzelil ;-) cyc mi zaczyna doskwierac ....Anula coz moge powiedziec owu byla jak w pysk strzelil;-) piekna temp po i oby taka zostala;-)
Mysia gin nie stwierdzi ci ciazy jesli faktycznie owu sie przesunela...bo nawet testy ci niechca wyjsc, wie na twoim miejscu poszlabym na bete a z lekarzem sie wstrzymala;-)
Trzymam kciuki&&&&
Mysia no to się wynudzisz w pracy; ale tak jak Jula mówi chyba lepiej bete zrobić bo lekarz nic nie stwierdzi i z kwitkiem cie odesle jakby co ....
Karola grunt to zdrowe podejście ;-) wkoncu nam się też uda- musi przecież nie ;-)
M
Mysia618
Gość
Dokladnie Mysia, nawet pecherzyka nie zobaczy- nic :-( zrob bete i bedziesz pewna!
ale tak czy siak musze sprawdzic sie czy wszystko ok i moze macie racje zeby ta bete zrobic hmm...
Hej dziewczyny !
U mnie upał dziś, normalnie w pracy myślałam że padnę na ziemię, tak duszno...
Tak się zastanawiam, kiedy powiedzieć w pracy o ciąży, nie chcę za wcześnie, ale też nie mogę długo, bo u nas nieraz dźwigać trzeba, i często są nadgodziny przymusowe. Jak myslicie?
A i kupiłam sobie książki o ciąży i nawet mój powiedział że będzie czytał
Fruzka nie wiem czy Ci już gratulowałam, jak nie to gratulacje, heheh :-) będziemy rodzić w podobnym terminie chyba
Trzymam kciukasy za resztę testujacych, ja nic nie czułam, do tej pory oprócz senności i szybkiego męczenia się nie widzę żadnych zmian :-)
U mnie upał dziś, normalnie w pracy myślałam że padnę na ziemię, tak duszno...

Tak się zastanawiam, kiedy powiedzieć w pracy o ciąży, nie chcę za wcześnie, ale też nie mogę długo, bo u nas nieraz dźwigać trzeba, i często są nadgodziny przymusowe. Jak myslicie?
A i kupiłam sobie książki o ciąży i nawet mój powiedział że będzie czytał

Fruzka nie wiem czy Ci już gratulowałam, jak nie to gratulacje, heheh :-) będziemy rodzić w podobnym terminie chyba

Trzymam kciukasy za resztę testujacych, ja nic nie czułam, do tej pory oprócz senności i szybkiego męczenia się nie widzę żadnych zmian :-)
cytrynowa_
Aliszia a kiedy masz nastepna wizyte? I kiedy na zwolnienie chcesz iść.
reklama
cytrynowa_
Aliszia no tak. Uk jest inne. A idziesz do położnej tak? Ona chyba o risk assesmemt poprosi żebyś na nastepna wizyte miala. Tak u mnie w pracy dziewczyna miala.
Podziel się: