reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Fruzka to masz szczęście. Ja po dukanie miałam krew w moczu.
Teraz mam ja ustalonym jadlospis na te 10 dni. Mam nadzieje ze coś się uda.

A ja właśnie wciągnęłam dietetyczne spaghetti. Makaron shirataki i sos Walden farms. Trochę sztuczności ale pycha bo porządnie przyprawione. Do tego sałata od teściowej z pomidorem i cebulką. A na wieczór tzn o 18 po baseniku batonik proteinowy. Cytrynowa powodzenia w dietowaniu.

Anula coz moge powiedziec owu byla jak w pysk strzelil;-) piekna temp po i oby taka zostala;-)

Mysia gin nie stwierdzi ci ciazy jesli faktycznie owu sie przesunela...bo nawet testy ci niechca wyjsc, wie na twoim miejscu poszlabym na bete a z lekarzem sie wstrzymala;-)
Trzymam kciuki&&&&
Zobaczymy czy mężu dobrze strzelil ;-) cyc mi zaczyna doskwierac ....

Mysia no to się wynudzisz w pracy; ale tak jak Jula mówi chyba lepiej bete zrobić bo lekarz nic nie stwierdzi i z kwitkiem cie odesle jakby co ....

Karola grunt to zdrowe podejście ;-) wkoncu nam się też uda- musi przecież nie ;-)

Hej dziewczyny !

U mnie upał dziś, normalnie w pracy myślałam że padnę na ziemię, tak duszno... :szok:

Tak się zastanawiam, kiedy powiedzieć w pracy o ciąży, nie chcę za wcześnie, ale też nie mogę długo, bo u nas nieraz dźwigać trzeba, i często są nadgodziny przymusowe. Jak myslicie?

A i kupiłam sobie książki o ciąży i nawet mój powiedział że będzie czytał :-D

Fruzka nie wiem czy Ci już gratulowałam, jak nie to gratulacje, heheh :-) będziemy rodzić w podobnym terminie chyba :-D

Trzymam kciukasy za resztę testujacych, ja nic nie czułam, do tej pory oprócz senności i szybkiego męczenia się nie widzę żadnych zmian :-)

ja dopiero w piątek mam wizytę, pierwszą, a na zwolnienie raczej się nie chodzi w UK bo płacą tylko część wypłaty, zamierzam pracować do 8 miesiąca jeśli będzie wszytsko ok...

reklama
Aliszia no tak. Uk jest inne. A idziesz do położnej tak? Ona chyba o risk assesmemt poprosi żebyś na nastepna wizyte miala. Tak u mnie w pracy dziewczyna miala.

Do góry