Panna_baranna
Zaangażowana w BB
Dzięki
walczyłam kilka lat o unormowanie hormonów, kiedy wreszcie mi się to udało, każde odstępstwo od normy powoduje, że szaleję 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez mam dostać miesiączkę za dwa dni i też mnie nosi już ale staram się opanować emocje, bo to naprawdę bardziej boli jak sobie wmawiasz objawy a potem okazuje się że znów dupa i okres jest, tylko spóźniony.. ja już nie robię testów do dnia miesiączki bo wcześniej robiłam kilka dni przed i tylko się denerwowałam, że "są negatywne ale może jeszcze będzie pozytywny za dwa dni.." i tak się łudziłam a potem płakałam, więc wiem że korci ale nie polecamDziękiwalczyłam kilka lat o unormowanie hormonów, kiedy wreszcie mi się to udało, każde odstępstwo od normy powoduje, że szaleję
![]()
Ja Tobie też życzę żebyś jak najszybciej swoje dwie kreski ujrzałaWiem wiemno nic czekam na wizytę u ginekologa i zobaczymy co zaleci mi tym razem
w każdym razie dziewczyny trzymam za nas kciuki
Dajcie znać w następnym miesiącu czy się udałoJa Tobie też życzę żebyś jak najszybciej swoje dwie kreski ujrzała, jak okres się nie pojawi to powtórz test, może coś jest na rzeczy nie mówię że na pewno nie ale weź to na chłodno
![]()