Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj :-):-)Witam ja też dopisuje sie do listy starających, dopiero za kilka dni będzie pierwsza próba.
Ja również myślałam, ze uda mi się za pierwszym razem ale niestety choć są dziewczyny na forum, którym się to UDAŁO tak więc wszystko jest możliwe. Ja także uwielbiam oglądać rzeczy dla dzidziusia(ostatnio oglądałam łóżeczka) ;-);-)ja to dzisiaj nawet wózki dziecięce oglądałamhehehe i jak tu nie myśleć i wyluzować
ale podchodzę do tego jeszcze bardzo na luzie - może dlatego że dopiero to pierwszy cykl starań i ciągle mam nadzieję że uda się za pierwszym razem![]()
Katarzynko tu masz przykładowy:a gdzie jest taki kalkulator wyliczający dni na konkretną płeć?![]()
Cześć dziewczyny robiłam dzisiaj i wyszły mi dwie grube krechy) Jestem szczęśliwa na maxa, jutro zrobie jeszcze drugi raz dla potwierdzenia![]()
GRATULUJĘ :-):-):-) Prosimy o fliudkiCześć dziewczyny robiłam dzisiaj i wyszły mi dwie grube krechy) Jestem szczęśliwa na maxa, jutro zrobie jeszcze drugi raz dla potwierdzenia![]()

W sumie pocieszające te statystyki ;-)Wyczytałam ostatnio coś takiego (w książce, poradniku o ciąży):
"Statystycznie, spośród młodych kobiet regularnie współżyjących (bez stosowania środków antykoncepcyjnych) 25% zachodzi w ciążę po miesiącu, 60% w ciągu pół roku, a 90% w ciągu osiemnastu miesięcy"
Także ja się jakoś mocno nie nakręcam, zważywszy, że za pierwszym razem byłam w tej środkowej grupie...
Trzymam kciuki żeby to jednak była fasolka ;-);-)ja nie zdazylam na bete i tak sobie bede do poniedzialku w nieswiadomosci ale fajnie ze po porannych kilku kroplach uplawow caly dzien cisza hehe chyba nie bede wstawac by wiecej nie bylo :-)

Z 55kg zrobilo sie nagle 58kg
i brzuch normalnie to mialam taki w 5tym miesiacu ciazy!!!!!!!!!
A nawet moje lekko szerokawe spodnie juz nie sa szerokie wcale i opinaja tylek
Narazie jestem przeraznona!Jak to nie ciaza to po prostu nie tylko bede zalamana brakiem fasolki i do tego jeszcze wsciekla ze tyle kilogramow przybylo przez wyobraznie

mam bole glowy co zadko mnie boli glowa.. wogole brzuch taki napecznialy.. tak napeczynialy jak po zjedzeniu jakbka lub grochu... caly czas pierdze no i coz to moze byc.. i to tyle..:/