Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby te klucie i uczucie rozciagania oznaczaly fasolinke.. okaze sie jak wrocimy z podrozy poslubnej,,, czyli testowac bede 25
Dwa testy pokazały 2 kreski! To na pewno ciąża jak nic! Gratuluje bardzo!!!:-)zrobił się jakiś zaciek ale wyszła 2 kreska ale wysłałam M po drugi test a tam już II kreseczki.

I wszystkiego naj naj z okazji imienin-życze blizniakow najlepiej! i szczesliwych 9 msc.!!!!!!!!Witajcie w słoneczną sobotę.
Rano zrobiłam test i zrobił się jakiś zaciek ale wyszła 2 kreska ale wysłałam M po drugi test a tam już II kreseczki. Pojechałam od razu na bete wynik w poniedziałek. Będę się cieszyć jak beta będzie rosła ;-);-);-) Na razie cieszę się umiarkowanie(wtajemniczeni pamiętają moją ciążę biochemiczną). Trzymajcie kciuki za bete
Ktoś jeszcze dziś testował??
Staramy się gdzieś tak gdzieś od stycznia. Okazało się, że chyba nie mam owulacji i gin stwierdziła pco. Brałam clo i duphaston w pierwszym cyklu miałam ciążę biochemiczną(poronienie na bardzo wczesnym etapie), w drugim cyklu nic a teraz był trzeci cykl z clo (2 tabletki dziennie) miałam 2 pęcherzyki. Owulacje miałam 23.08(sobota) pierwszy raz ją czułam(jajniki starsznie kłuły i przeszło) przytulaliśmy się w piątek wieczorem i sobotę wieczorem. Po 7 dniach od owulacji zaczeły mnie kłuć jajniki i brzuch bolał jak na @ (czułam takie skurcze) no i piersi zaczeły boleć(ale miałam tak czasem po duphastonie). Po 14 dnich od owulacji zrobiłam test. Mój M łyka salfazin.kingus- prosze przypomnij ile sie staralas i wiem ze sie leczylas.. ze twoj maz tez wiec prosze przypomnij bo twoj przypadek daje np mi nadzieje ze i mi sie uda...
a mialas jakies objawy???
. okaze sie jak wrocimy z podrozy poslubnej,,, czyli testowac bede 25
a powiedzcie czy rutinacea wplywa niekorzystnie na ciaze?