aniusia1534
aniusia1534
chce brac za zgoda lekarza ale moze mi powiedzie jakie braliscie leki ? to juz mniej wiecej bede wiedziala o czym mam z nim rozmawiac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale dziewczyny różnie biorą leki, no ale przeciez one nie biorą bo tak chca, tylko sa ku temu przyczyny, coś się dzieje w tym organizmie, ze biora to a nie co innego.Wszystko zalerzy od schorzenia.nIE BĄDZMY MĄDZRZEJSZE OD LEKARZY, NAPRAWDE CHCA NAM POMOC
:-)

), że jest we mnie Dzidziuś. Wspiera i dba o mnie jak nikt nigdy:-) i nawet cierpliwie znosi humorki moje i to, ze szybko słabnę i nie mogę ustać dłuzej niz 20 minut;-) Nawet juz głaszcze brzuś, bo czuje, że synuś mu tam rośnie:-):-):-):-)
Test robię koło czwartku dopiero, czyli jakieś 2 dni po terminie okresu. Może i się nastawiłam, w końcu wiele na ciążę wskazuje... A intuicja Ukochanego jest nieomylna, bynajmniej jak dotąd. Staram się nie nastawiać, aczkolwiek dbam o siebie, jakby dzidziuś był:-)imagination życze szczeze tej ciąży, robilas test wkoncu?oj widze ze się nastawilas bardzo....
;-)