Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac- no i nie wiem co mam myslec-
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@
..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam
... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam
![]()

-a powazniej..to cos w tym kierunku..wiec to nie to...TYlko czy test sie pomylił...bo to taki najtanszy 89centów..
czy to bez znaczenia?
butterfly27 - ja wiem jak było przy pierwszej ciąży - 2 kreski pokazały się dopiero 17 dni po terminie od spodziewanej @. Zatem podchodzę do tego z lekkim dystansem i bez emocji aby później nie płakać do poduszki.
Witaj! Jak masz możliwość to zrób betkę albo powtórz test jutro z samego rana! Trzymam kciuki!:-)Witam- Co mam o tym myslec?..Narazie czekam![]()

...wiec poczekam do weekend i jak sie nie pojawi@- to zatestuje ---dam znac
Witam- a ja tak tu tez sobie Was podczytuje:-)stare pewnie nie pamietaja(byłam baaardzo aktywna staraczka;-)no i teraz tak w ten cykl poszalelismy z mezem w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac- no i nie wiem co mam myslec-
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@
..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam
... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam
![]()

:-)