reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

:-(Ja też się dopisuje choć staramy się już długo to nic nie wychodzi. Pozdrawiam
Witaj :-)

Ja jestem zwolenniczką dzieci po ślubie. Znam takie, które mówiły tak jak Wy - i też były zaręczona. I co urodziło się dziecko, zaczeło sie inne życie i tatuś zmieniał sobie kobietę na inną - taką bez dziecka. I znam takich przypadków sporo.
tyle samo jest przypadkow nawet gdy maja ludzie obraczke na palcu :blink:
obraczka i kawalek papieru w niczym nie pomoze.....

no to zupełnie jak u mnie :-D:cool2:, a w czasie studiów też wolałam zdecydowanie szaleć i temat dzieci był mi absolutnie obcy:sorry2:

tylko że żaden papier ani pzrysięga nie zastąpią odpowiedzialności i nie są gwarancją życia we dwoje, mam wokół siebie wiele naocznych przykładów....niestety:-(, a kobietę nieodpowiedzialny facet może znaleźć zawsze i obrączka mu w tym akurat nie zabardzo przeszkadza
Dokladnie, swiete slowa....

Witajcie dziewczyny ;-)

fionka, pixella, lilu myślę, że tu wcale nie chodzi o małżeństwo... małzeństwo nie jest gwarantem rozwiązania problemów ... tak naprawdę to wszystko sprowadza się do drugiego człowieka, podejścia, zrozumienia, charakteru... i nieważne w jakiej relacji dwie osoby żyją, jeśli chcą to się dogadają a jesli nie to żadne sakramenty nie pomogą... ja sama jestem mężatką ale wyszłam za mąż z potrzeby a nie z nadzieją że wszystko będzie piękniej i lepiej ;-)...... tak więc zgadzam się z Wami, tu nie o to chodzi... :tak:
:tak::tak::tak::tak::tak:
Czy są tutaj jakieś STARAJĄCE SIĘ dziewczyny z Irlandii?
Ja jestem z Irlandii :-)

Witam pozostale staraczki :-D

reklama
Czesc Dziewczyny. Dawno mnie nie bylo ale podgladam Was od czasu do czasu.. Mam do Was dwa bardzo wazne dla mnie pytania... Wczoraj rano zrobilam test bo 4 dni spozniala mi sie wredna @ i oczywiscie jedna kreseczka. @ pojawila sie dzis...... i teraz pytanie: jak teraz mam liczyc czas owulki jak nawet nie wiem ile bedzie ten cykl trwal???? pomozcie....
Kolezanka opowiedziala mi o swojej kumpeli ktora bardzo dlugo starala sie o Dzidzie, ze lekarze juz zalamywali rece itd. ale ktos podpowiedzial jej zeby przez jeden cykl wziela tablety anty i je po miesiacu odstawila tak tez zrobila po czym w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszla w ciaze... zastanawiam sie czy nie sprobowac... co o tym myslicie??? blagam pomozcie.. calusow moc i ogromne gratulacje dla zafasolkowanych:******

Wczoraj rano zrobilam test bo 4 dni spozniala mi sie wredna @ i oczywiscie jedna kreseczka. @ pojawila sie dzis...... i teraz pytanie: jak teraz mam liczyc czas owulki jak nawet nie wiem ile bedzie ten cykl trwal???? pomozcie....
Kolezanka opowiedziala mi o swojej kumpeli ktora bardzo dlugo starala sie o Dzidzie, ze lekarze juz zalamywali rece itd. ale ktos podpowiedzial jej zeby przez jeden cykl wziela tablety anty i je po miesiacu odstawila tak tez zrobila po czym w pierwszym cyklu po odstawieniu zaszla w ciaze... zastanawiam sie czy nie sprobowac... co o tym myslicie??? blagam pomozcie.. calusow moc i ogromne gratulacje dla zafasolkowanych:******
Z liczeniem owulacji niestety nie pomogę ja monitorowałam cykl. O leczeniu pigułkami słyszałam moja gin dała mi wybór kuracji albo clo albo 3 miesiące brania pigułek.

Hej dziewczyny, mam pytanie dotyczące temp. pod koniec cyklu jesli ma byc @ to temp spada, a jesli nie to jest wtższa np 37,4, oczywiście wiem że każda z nas jest inna ale chodzi mi tylko o to czy wzrast a czy maleje.

imagination wracaj do zdrówka i może faktycznie trzeba pomysleć o czymś do ogrzania mieszkania..a tak w ogóle to czemu u was jeszcze nie grzeją:szok:

witajcie malwina i iwonaka, fajnie, że coraz nas więcej:tak:

iwonaka nie wiem co mam ci poradzić, może faktycznie warto spórbować uregulowania cyklu tableytkami antykoncepcyjnymi, a może spróbuj castagnus?- tez reguluje cykle- powodzenia!

butterfly27 chyba chcesz nam wszytskie fluidki wykraść;-) mam nadzieje, że jak już Cię złapię, to potem będziesz nas obdarowywać:tak:

Hej dziewczyny, mam pytanie dotyczące temp. pod koniec cyklu jesli ma byc @ to temp spada, a jesli nie to jest wtższa np 37,4, oczywiście wiem że każda z nas jest inna ale chodzi mi tylko o to czy wzrast a czy maleje.
Mi temperatura spadała dzień przed @. u niektórych spada na parę godzin przed @. Trzymam kciuki żeby Tobie nie spadła;-)

spada przed @ albo w jego dniu- tak mnie tutaj wyedukowano:-), ale gdzieś też czytałam, że tempka spada przy zagnieżdzeniu iwiec spadek tempki wcale nie musi oznaczać nadchodzcego @

Czesc Dziewczyny. Dawno mnie nie bylo ale podgladam Was od czasu do czasu.. Mam do Was dwa bardzo wazne dla mnie pytania... Wczoraj rano zrobilam test bo 4 dni spozniala mi sie wredna @ i oczywiscie jedna kreseczka. @ pojawila sie dzis...... i teraz pytanie: jak teraz mam liczyc czas owulki jak nawet nie wiem ile bedzie ten cykl trwal???? pomozcie....

Moze testy owulacyjne Ci pomogą?? Jesli masz problem z regularnymi cyklami to moze to zda egzamin... :blink:

Z liczeniem owulacji niestety nie pomogę ja monitorowałam cykl. O leczeniu pigułkami słyszałam moja gin dała mi wybór kuracji albo clo albo 3 miesiące brania pigułek.

iwonaka nie wiem co mam ci poradzić, może faktycznie warto spórbować uregulowania cyklu tableytkami antykoncepcyjnymi, a może spróbuj castagnus?- tez reguluje cykle- powodzenia!

Dziekuje Kochane za szybka odpowiedz:* hm..

reklama
imagination wracaj do zdrówka i może faktycznie trzeba pomysleć o czymś do ogrzania mieszkania..a tak w ogóle to czemu u was jeszcze nie grzeją:szok:
Niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie...:confused:
Mieszkam w kamienicy, w mieszkaniu 20m2. Właścicelka ma swoje mieszkanie gdzieś tam indziej, przyjeżdża do biura czasami i w tych godzinach jest ciepło... Niestety później jest zimno i ogólnie nie grzeją...:-( Jak do 10 nie będzie grzać, to opłacając mieszkanie coś w końcu powiem, bo to przechodzi ludzkie pojęcie:wściekła/y: Jest tak zimno, ze podczas kąpieli uchodzi z ciała para... a wiec nieciekawie :dry: dziwic sie, ze chora jestem:wściekła/y:

Właśnie się poparzyłam oliwą na ręce:-( Czerwona plama i szczypie:-:)-:)-( Robię chleb w jajku smażony i oliwa prysnęła, jak przekręcałam... Ehhh:-(

Do góry