Lilu19
Fanka BB :)
Witaj :-):-(Ja też się dopisuje choć staramy się już długo to nic nie wychodzi. Pozdrawiam
tyle samo jest przypadkow nawet gdy maja ludzie obraczke na palcuJa jestem zwolenniczką dzieci po ślubie. Znam takie, które mówiły tak jak Wy - i też były zaręczona. I co urodziło się dziecko, zaczeło sie inne życie i tatuś zmieniał sobie kobietę na inną - taką bez dziecka. I znam takich przypadków sporo.

obraczka i kawalek papieru w niczym nie pomoze.....
Dokladnie, swiete slowa....no to zupełnie jak u mnie, a w czasie studiów też wolałam zdecydowanie szaleć i temat dzieci był mi absolutnie obcy
tylko że żaden papier ani pzrysięga nie zastąpią odpowiedzialności i nie są gwarancją życia we dwoje, mam wokół siebie wiele naocznych przykładów....niestety:-(, a kobietę nieodpowiedzialny facet może znaleźć zawsze i obrączka mu w tym akurat nie zabardzo przeszkadza
Witajcie dziewczyny ;-)
fionka, pixella, lilu myślę, że tu wcale nie chodzi o małżeństwo... małzeństwo nie jest gwarantem rozwiązania problemów ... tak naprawdę to wszystko sprowadza się do drugiego człowieka, podejścia, zrozumienia, charakteru... i nieważne w jakiej relacji dwie osoby żyją, jeśli chcą to się dogadają a jesli nie to żadne sakramenty nie pomogą... ja sama jestem mężatką ale wyszłam za mąż z potrzeby a nie z nadzieją że wszystko będzie piękniej i lepiej ;-)...... tak więc zgadzam się z Wami, tu nie o to chodzi...![]()

Ja jestem z Irlandii :-)Czy są tutaj jakieś STARAJĄCE SIĘ dziewczyny z Irlandii?
Witam pozostale staraczki