Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a w którym tygodniu jesteś, że tak pieknie wszystko już widziałaś, poza bijacym serduchem?nienus- to chyba jest wlasnie pecherzyk ciazowy hehehewidac wlasnie pecherzyk
ale dosyc ladnie go widac
taka kropeczka czarna plus zarys jakby raczek i nozek.. hehehe
cos takiego widac...
za miesiac ide na kolejne usg wiec wtedy juz napewno bedzie widac serduszko
![]()
nie daje mamie zjeść, potęgując nudności i zgagę. Zakłuwa czasami, dając o sobie znać
A brzuś urusł przez ostatni miesiąc całkiem bardzo... moze nie pod wpływem dzidzi, jak tego, ze dopisywał mi apetyt na samym początku, a zawsze byłam tłuscioszek, stad wiem, ze przytyłam...
już ślub nam planuje i wogóle
Ciekawe co dziś na ten fakt teściowie powiedzą... Na szczęście nie będę musiała przy tym być

ja na kolejne usg ide ok 23.10 wtedy to juz bedzie9 tydzien i powinno byc cos wiecej widac:-)No na to wygląda, ze podobny okres :-) Dzięki za wiadomości:-) U mnie na usg bedzie to prawie 7 tydzień wiec może coś więcej ujżę:-) Już się doczekać nie mogę:-) Ciekawe co ujżę:-) Wspaniałe uczucie, co?imagination- kochana chyba jestesmy w tym samy czasie, znaczy sie nasze dziudziusie sa w tym samym etapie rozwojowym, ja jestem dokladnie w 5 tygodniu ciazy..liczac od ostatniej @, na usg bylam wczoraj, jesli ty pojdziesz tak mniej wiecej w 5,5 tygodnia to bedziesz widziala pecherzyk -otoczke-koleczko a w nim czarny punkcik i zarys jakby raczek choc nie wiem czy to raczki i nozki no ale tak to wygladaserduszka raczej nie zobaczysz, za wczesnie,, widac je ok 8 tygodnia
ja na kolejne usg ide ok 23.10 wtedy to juz bedzie9 tydzien i powinno byc cos wiecej widac:-)
GRATULACJE! Tikanis, wiedziałam, że Ci się uda, no i wspaniały prezencik na rocznicę ślubu... ach, gdyby mi się w tym cyklu udało to miałabym podobny prezent na 3cią rocznicę...czesc dziewczynki, zrobilam tescik i wyszly dwie grubasne krechyod razu polecielismy z mezem do lekarza i jestem w 4 tygodniu i 6 dniu ciazy a nasze malenstwo ma 5,8mm
alez sie ciesze, taki prezencik na nasza pierwsza rocznice slubu
![]()