Kluliczek
Babka z laską
Na pewno wszytsko bedzie ok!Gdzie planujesz sie przepisać potem? Ja sie zastanawiam czy isc do tego Grzybowskiego bo jestem zapisana do niego na 16 pazdziernika... moge ewnetulanie uderzać jeszcze do tego co wczoraj... chociaż każda wizyta daje ostro po kieszeni...do tego jeszcze badania, hmmm sama nie wiem... mama powiedziała żeby moze na razie chodzic do tego profesora dopóki na 100% nie bedzie wiadomo ze jest ok (a ja powiedzialam ze na 100% to bedzie wiadomo za 9 mies ;-))...
tez mysle zeby ten duphaston brac, moze meza wysle po recepte bo sczczerze mowiac nie chce sobie psuć krwi znowu wydumanymi teoriami tej babki....
w ogole to zadziwiajace jak ona mogla mi na 1 wizycie po niecałych 3 tyg od owulacji powiedziec ze podejrzewa ciaze pozamaciczna??? Ten profesor powiedział że ma chyba jakąś wybujałą wyobraźnie... sam stwierdził że ciaża jest na 100 śródmaciczna (mam nadzieje ze sie nie myli)...
PS Dziewczyny, ja przed soba mam kolejny stres-w czw ide do dentysty bo od kilku dni umieram z bólu zebów - ósemki i i jeszcze jakiegoś innego... strasznie sie boje ze trzeba bedzie leczyc kanałowo... a zdjecia rtg lekarz zabronił robić.![]()
Zgłaszasz że jesteś w ciąży i dostajesz specjalne znieczulenie. No i teraz dentysta decyduje co robic, albo bez prześwietlenia kanałowe, albo coś innego kombinuje. Koniecznie idź i rób bolace zęby, bo moga zaszkodzic dziecku.