Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To prawda, czasem jak sie poczyta o tych wszytskich przypadkach do można popaść w psychoze, każde ukłucie źle sie kojarzy.butterfly, elisabeth dziekuję wami trzymam kciuki za wasze staranka, oby po tym cyklu dobre nowiny tutaj zagościły
Alicja ja tez już po cichutku gratuluję
katarzynak83 na pewno będzie dobrze, nie zamartwiaj się niepotrzebnie..
u mnie dzisiaj od ponad godziny zagościły bóle krzyzowe- pierwszy raz w zyciu takie mocneale już nie szukam informacji co to oznacza..raz gdzieś przeczytałam, że to objaw wczesnej ciązy, a dwa, że obumierania ....strasznie się boję...ehh bez tego netu czasami byłoby łatwiej
![]()
Musimy sie jakoś trzymać, echhhhNie będę nic pisała na temat objawów bo nie chcę nikogo straszyć. Mamy się tu wspierać a nie dołować.Ja nie chcę by mnie to samo spotkało![]()
A jak się czułaś w ostatnich dniach? Normalne objawy, czy wręcz odwrotnie?![]()

Mi zaproponowali tabletki poronne bez zabiegu ale też w szpitalu.kingus sam zabieg trwa 20-30 pod całkowita narkoza. Ja po nim mało co krwawilam tylko dol brzucha troche bolal i poprosilam o jakies tabletki.
Podoba mi sie twoje podejscie trzeba podniesc głowe do góry i dzialac dalej. Acha okres dostalam po 6 tyg od zabiegu