Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Od poczatku byl niemily, ciagle gadal ze zle leze ze nic nie widzi bo mam tylozgiecie macicy itp... Potem zapytal sie kiedy byla @ i jak sie dowiedzial ze 12 sierpnia to powiedział mi niemal z usmiechem na twarzy ze to nie jest dobry obraz ciazy....
Ja myslałam że umre... z reszta chyba nie musze o tym pisać... Potem zaczal opowiadac ze tu jest pecherzyk tu zarodek.....
na to on ze skoro to tak wczesnie to obraz jest prawidlowy... bo on myslal ze ciaza jest bardziej zaawansowana!!!!!!! 

i ze jest przekonana ze za tydzien bedzie serce...

.... natomiast chyba nic niepokojącego nie powiedzieli;-)..... więc chyba można poczekać do wizyty u Twojego gina w następnym tygodniu.....
Ja juz wiecej do tej przychodni raczej sie nie wybiore, ide za 1o dni do tego profesora, tym bardziej ze ma lepszy sprzet... Dziewczyny, powiem Wam ze juz ledwo wyrabiam!Katarzynak ja to Ci współczuję z takimi konowałami miec doczynienie... ile stresu przez to masz... Kochana bądź cierpliwa i dobrej myśli, na następnym usg zobaczysz już serduszko... nie może być inaczej... Dobrze że ten babichon skonsultowała się z innym lekarzem... ale moja propozycja jest taka- na dalszą ciążę zmień lekarza!!!
Dziewczyny i proszę na następny raz nas tak nie straszyć...;-):-)
Musze sie chyba juz polozyc spac!a sio do wyra odpoczywać!!!;-):-) kolorowych snów!!!Musze sie chyba juz polozyc spac!