Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Was Staraczki !!
U nas w Opolu piekna pogoda...Ciepło, słonko świeci i ani jednej chmurki na niebie...:-)
Zabieram psa na spacer i moze @ nie bedzie tak bolała....Miłego Dzionka
Hmmmm...zaczyna znowu robic sie ciekawie....dziewczyny - trzymam za Was kciuki, testujcie i chwalcie sie i slijcie fluidki iiii...niech bedzie wreszcie kreseczkowo....ale tak do pary!!!! :-)
ena, przykro mi, że się nie udało. ale kochana głowa do góry, jeżeli nie teraz to naa pewno następnym razem, widocznie jeszcze nie czas na Ciebie. Wiem, że łatwo się mówi, ale potrzeba nam wszystkim cierpliwości.
Ena.....nie ma cosie zloscic....@ przyszla, @ pojdzie :-) a potem nadejda piekne dni starankowe....tak sobie o tym mysl i nie zlosc sie...dzidzie tego nie lubia.... luzik...pelen luzik i do przodu!!! usmiech na twarz i juz!!
noo piękna pogoda! niebeiskie niebo i sloneczko pieknie swieci:-) wanilia_sky trzymam kciuki electra masz racje przydalyby sie jakies fluidki, najlepiej jak najwiecej od mam pazdziernikowcych ja jeszcze mam troszke dni do testowanka...