Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Super ,ze tu jestes i piszesz
U mnie znów musze zaczac staranka... Była druga kreseczka przez kilka dni i wczoraj znikneła chodz okres nadal mi sie spoźnia.
monikaaa2 moze powinnas jeszcze poczekac...albo zrobic test z krwi? no bo jak to...co ona sobie mysli ta kreseczka??? byla i sie zmyla???? ja mialam dzis w pracy odwrotnie - zero klientow
barefoot w kurniku? fajnie jest miec ferie....nic nie robic...nie miec zmartwien....
Electra a chcesz troszke moich?A z kreseczka no własnie nie wiem boje sie troszke. Poczekam kilka dni i pojde do lekarza. Miałam jasna druga kreseczke na pierwszym i drugim tescie a na wczorajszym trzecim nic .No cóz musze znow probowacJuz moj partner został pokierowany co ma i jak robic zeby było dobrze.A jak u Ciebie czekasz do cyklu?czy na tescik?