anets
staranka 2008r Przyjaciółki 2008
Spokojnie nic na sile sprobojcie myslec o zupelnie czym innym wiem latwo sie mowi ale moze jakis wspolny relaksNo próbujemy z całych sił. :-)
Tyle, że dzisiaj jak na złość mam taki nastrój, że... Ech...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie nic na sile sprobojcie myslec o zupelnie czym innym wiem latwo sie mowi ale moze jakis wspolny relaksNo próbujemy z całych sił. :-)
Ja tez czasami tak mam ze jak juz przychodzi odpowiedni czas to jakos humorek nie dopisujeNo próbujemy z całych sił. :-)
U mnie do owulki jeszcze troche czasu.Ja mam podobnie dlatego ze mam straszne bole jajnikow wtedy czy Wy tez tak macie?A ja mam przewaznie tak,ze w dni płodne mam najmniejsza ochote.

Dzisiaj na wizycie u gina zapytam się dlaczego to tak się dzieje.U mnie to sie wogole Bettinko nie sprawdza czasami jest tak ze dotknac sie do mnie nie moznaNo własnie ja też czuje dyskonfort.A slyszalam,ze wlasnie w dni plodne kobieta ma najwieksza ochote,jakos sie nie sprawdza![]()

To jak wrocisz to napisz szybciutko co ci powiedzial?A idziesz w konkretnym celu?Ja tez w styczniu sie wybieramWcześniej nie czułam owulacji. Ale od czasu operacji to każdą owu bardzo czuję. Też bolą mnie jajorki i podbrzusze. Czasami to już nie wiem co mnie boli bo cały brzuch jest wrażliwy i to tak trwa aż do miesiączkiDzisiaj na wizycie u gina zapytam się dlaczego to tak się dzieje.