reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

ppatqa-dziewczyny maja racje ja bralam 2,5 roku tabletki anty odstawilam je
i staralismy sie od razu ale po odstawieniu zaszlam w ciaze dopiero po roku od
momentu odstawienia tabletek.
Ale niestety sie nie udalo PORONILAM :-(
Wiec radze ci z wlasnego doswiadczenia obys jeszcze odczekala i zgadzam sie z tym
ze branie tabletek anty moze powodowac pozniej poronienia :-(

reklama
electra baw sie dobrze w weekendzik i wypoczywaj i ...;-);-):-):-)
majeczka02 gratuluje okularkow tez musze moje wymienic ale brak czasu..
adiva ja tez bralam tabltki anty i nie kazal mi gin czekac pol roku ...teraz mam 5 cykl po odsawieniu.. ale powiedziala mi gin ze po tabletkach albo zaraz sie zachodzi w ciaze albo po pol roku od odstawienia bo roznie organizm reaguje... wiec ja chyba do tych drugich sie zaliczam...

O matko dziewczyny az sie teraz poryczalam :-( :-( po slowie PORONILAM dala :-)
przez pomylke matko az sie poplakalam jak ja sie moglam tak pomylic z ta minka :-(
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

jedyne czego sie doczytałam to to że zaleca sie odstawienie tabletek i rozpoczecie staran o dziecko w okresie od 3 do 6 miesiecy po odstawieniu...pod warunkie że zazywałas je odpowiednio i nie przeciagałas cyklow...i pamietajmy ze powinno sie robic co kilka miesiecy przerwy w braniu...Ja brałam w sumie 2 lata i co 6 miesiecy robiłam sobie przerwe...kolejna wazna sprawa to to jak sie po nich czułas..czy nie tyłas itd...czy były odpowednio dobrane...czy były to silne tabletki czy jedne z lepszych...zbyt duzo niewiadomych
Powinnas sie udac do lekarza...lub telefonicznie skonsultować i dowiedziec sie jak jest w twoim wypadku..
Zauwazyłyscie że czesto mozna zaobserwowac pojawienie sie nadżerki po odstawieniu anty?

brałam 1,5 roku plastry Evra; przed i po odstawieniu miałam robione badania i gin kazał mi tylko jeden cykl odczekać i dał zielone światło na starania

Majeczko natchnelas mnie :-).
Mowiac o tym jak bardzo dbasz o meza i jaki mu wieczorek szykujesz zdalam sobie sprawe
ze ja musze inaczej mojego M traktowac :-).
Dzieki Majeczko :-)

Bardzo proszę:-):tak: Czesto myslimy o sobie...jakbyśmy chciały żeby Męzowie o nas dbali...ale niezapominajmy,ze oni też lubia jak sie o nich zabiega i dba:tak:;-):-)

reklama
Do góry