Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj rano testowałam i są 2 kreseczki, więc jednak ta bardzo słaba z soboty to było to, jutro ide do gina, mykam czytać, właśnie wrócilśmy z Czech z nart, oczywiście dzisiaj nawet nart nie załozyłam tylko podziwiałam jak M jeździ
i ktory masz dzis dzien cyklu?dorota123456789 mam pytanie bo jeszcze nie nadrobiłam czytania w którym diu byłaś u gi i jakmi badaniami potwierdził??
, pozniej na kozle badanie mowil ze macica powiekszona
pozniej usg dopochwowe i
.dziś 34 dzień cyklu, a mój gin przyjmje we wtorki i czwartk, ja i takmam teraz urlop do końca lutego, męczy mnie tylko to że ciągle mi sieodbija czy to normalne??
a skad wzielas na bb te wyliczenie ciazy ktory tydzien?dorota123456789 liczyłam na bb i wyszło mi 5. tydzień 6. dzień ciąży, a ja jeszcze latam do toalety dosłownie co chwile, jak byliśmy na stoku już w poniedziałek też tak latałam ale zwalałam o na pęcherz, ktory często daje sie we znaki choć p cichu liczyłam że o to, jutro mam nadzieje że będe widzieć coś jeszcze,
Bo jakos ciężko mi uwierzyć ze za pierwszym cyklem mi sie udało, więc mam cichą nadzieje