Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra, dobra wszystkie tak mówią a potem widzą 2 kreseczki na teście.Dziewczynki! Bocianki do Was poslalam, lapcie je:-)
Mnie niestety nie udalo sie zlapac. @ zlosnica spoznia sie 3 dni, wiec z cicha nadzieja zrobilam dzis tescik ... niestety jedna samotna kreska![]()
![]()
....
Troche mi smutno ... ale moze jeszcze moj organizm nie jest jeszcze gotowy .... :-(
Caluski!!! Milego Dnia :-).
Jedz osobiście, zawsze to lepiej.Własnie dzwonilam do instytutu hematologii. Zapisy będą 3 marca ale liczba miejsc jest ograniczona. Mają przyjmować jedną osobę z kolejki, jedną przez telefon i tak na okrągło. Chyba lepiej pojadę na miejsce, no nie?
To ja czekam na ten teścik z niecierpliwością i chcę zobaczyć Twoją minę jak zobaczysz 2 kreseczki bo coś mi się wydaje że zobaczysz.No cisza straszna...wszystkie laseczki sie przytulaja chyba
A ja miałam długa rozmowe z moim kochaniem...i staneło na tym że jutro rano zrobie testa...I bedzie to ostatni test ciążowy jaki wykonam...jak sie nie udało w tym cyklu-trudno uda sie w nastepnym ale już żadnych testów i żadnego stresu...przyznał mi sie ze jego to tez stresuje i on by wolał obejsc sie bez tych pasków które maja nam decydować jaka bedzie nasza przyszłosc...po troszku go rozumiem bo sama mam takie podejscie...kawałek plastiku moze zepsuc cały dzien...wiec jutro rano moj ostatni test...a potem bedziemy poprostu żyć...a nie tylko wegetować od @ do @...
A teraz ide na spacerek z dziewczynami moimi...troszke świeżego powietrza i do spanka...jutro pierwszy zjazd po feriach...
Buziaki laski :*
Wanilia sky ja kiedyś zauważyłam że na staraczkowej liście Majeczki pojawia się pewna reguła co do dwóch kreseczek. Jak któraś już ma dwie kreseczki to zaraża koleżanki które są obok niej na liście. I to się zaczyna sprawdzaćMoże powstała magiczna lista?? Kto wie ;-):-)
Ja wieże że się nam wszystkim uda zafasolkować i to w niedługim czasie, i obym miała rację :-)

. Mam nadzieję, że prorocze słowa się sprawdzą i też będę mogła dołączyć do grona ciężarówek.
Choć mówiłam sobie, że poczekamy do czerwca, może już warto zaczynać... Przecież nie koniecznie się udaje za 1 razem, ostatnio przy Nacie dopiero za 4, więc jak teraz zacznę, to do czerwca będzie akurat.
:-)Kasiu, do tej godziny u kosmetyczki? Nieźle.
Ja napiszę coś teraz bo dopiero po 16:00 mogę tu zagladnąć.
Więc mam znowu dołek, a raczej nerwa, że tak cykl mi się chrzani. ale co Was będę zanudzać swoimi problemami. napiszę tylko, że ten cykl mam bezowulacyjny.
fatalny mam ten komp w pracy!!
mysle ze juz niedlugo bo dziewczynki tutaj szybko maja 2 kreseczki a to bardzo mobilizuje noi chyba działa tez na nas;-)No cisza straszna...wszystkie laseczki sie przytulaja chyba
A ja miałam długa rozmowe z moim kochaniem...i staneło na tym że jutro rano zrobie testa...I bedzie to ostatni test ciążowy jaki wykonam...jak sie nie udało w tym cyklu-trudno uda sie w nastepnym ale już żadnych testów i żadnego stresu...przyznał mi sie ze jego to tez stresuje i on by wolał obejsc sie bez tych pasków które maja nam decydować jaka bedzie nasza przyszłosc...po troszku go rozumiem bo sama mam takie podejscie...kawałek plastiku moze zepsuc cały dzien...wiec jutro rano moj ostatni test...a potem bedziemy poprostu żyć...a nie tylko wegetować od @ do @...
A teraz ide na spacerek z dziewczynami moimi...troszke świeżego powietrza i do spanka...jutro pierwszy zjazd po feriach...
Buziaki laski :*

Czesc i czolem wszystkim!
Dziekuje za mile przyjecie. Poczytalam co u Was, jak zwykle bylo co czytac. Pisze jak zwykle bo podczytywalam Was od jakiegos czasu. Dopiero teraz sie ujawnilam, bo troszke niesmiala nawet wirtualnie jestem :-).
Gusia, Dorota i Ppatqa ogromniaste gratulacje!
Gusiu mam nadzieje, ze w szpitalu dobrze sie Toba zajma i wrocisz wkrotce. Powodzenia!
Dorotka badz dobrej mysli! Bedzie dobrze!
Ppatqa wtorek juz niedlugo! Cierpliwosci!:-)
Ja to sie szalenie emocjonuje koncowka cyklu Monik75 i Adivy. Dziewczyny trzymam kciuki. Mocno mocno.
Maggie jesli nadal nie ma @, to moze zrob bete? Powinna rozwiac wszystkie watpliwosci.
Nenius, Twoja lekarska przygoda to zgroza! Wspolczuje i wierze, ze wszystko bedzie dobrze.
Ojej, chyba sie troszke rozpisalam jak na drugi raz!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Staraczki!
.