reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Bettinko Oj to cudownie będę trzymała kciuki za Ciebie ja za 20 minut kończę pracę więc dopiero jutro się dowiem co u Ciebie.Serduszkiem będę z Tobą

reklama
super Betiinka trzymam kciuki ,zeby sie udalo.I nie pal fajek bo fasolka sie zadymi:tak:
ja nadal zle sie czuje i nie wiem co robic? moze lepiej jak odstawie wiesiolka,a moze to wina wczorajszego jedzonka? ale monik75 mi napisala ze brzuszek moze po nim pobolewac ,ale nie zoladek :baffled:sama juz nie wiem ,a moze ktoras z Was wie cos na temat tego wspomagacza,i mi doradzi???????? plissssssssssssssss

Edzka-it chetnie ale nie wiem czy to moze byc wina tego wspomagacza a sproboj odstawic moze poczujesz sie lepiej

betiinka trzymam mocno kciuki oby to byla fasolka:-)
ja tez slyszalam ze po tabletkach moze byc mnoga ciaza .. jesli chodzi o blizniaki to bardzo chętnie:-)
Agniesia25:) rowniez trzymam za testowanko .. wiadomo chcialoby sie testowac juz szybko zeby wiedziec ;-)

ale wiecie co?? u mnie juz 3 dni po terminie planowanej @ i nic.. a tescik robilam w poniedzialek i negatywny, sama nie wiem czy jeszcze raz testowac czy czekac cierpliwie na @, a mialam cykle rowno 31 dni..

witaj KasiaJ82 poczekaj jeszce troszeczke a test mogl wyjsc jeszcze negatywny bo jeszcze jest niski poziom hormonu odpowiedzialnego za ciaze,wiec radze uzbroic sie w cierpliwosc i ,zycze zebym niebawem zobaczyla twoje dwie krechy,moze sie udalo II zycze powodzenia i trzymam kciuki:-):-):-):-):-) wiem ze nie jest latwo tak czekac ,ja tez bym juz szalala pewnie i zaopatrywala sie w testy:happy2:

tez mam 28dc ,ale pamietan jak jakies 3 miesiace temu spoznil mi sie okres az 6 dni jak oszalala robilam test za testem,i za kazdym razem wychodzil negatywny a ja sobie tlumaczylam ze pewnie jakis felerny i lecialam po inny do innej apteki,i nie chcialam sluchac meza ktory mi tlumaczyl ze brak @ to napewno wina zmiany klimatu ,bo w tym wlasnie czsie bylam w Polsce .
Mial racje,ale ja tak bardzo pragnelam ze nikogo i niczego nie sluchalam,az w koncu sie pojawila@,bylam zla na caly swiat:no::-:)-:)-:)-(
ale wierze ze Tobie KasiaJ82 sie udalo

reklama
Betiinka a u Ciebie narazie wszystko ok,suchutko i czysciutko;-)?
trzymam kciuki ,ale daj znac jak juz bedziesz pewna bo jak nie to mi sie paznokcie powbijaja w rece;-);-);-) ale bedze szczesliwa z Toba i z KasiaJ82

Do góry