Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i to nie wstydz ze sie rozplakalas ja pewnie zareagowalabym tak samo !! Oby wszytsko bylo wporządku !!
wiec kochanie moje nie smuc sie ,wez gleboki oddech i powiedz sobie ,ze teraz Bog sie tylko z Toba droczy ale juz wkrotce wszystko Ci wynagrodzi

Witajcie we wtorkowy słoneczny poranek:-)
Wczoraj weiczorkiem was podczytywalam ale nc nie pisalalm bo mialam naprawde zly humor... dostalam propozycje swietnej pracy ale ...najpierw 3 umowy czyli jakie rok półtora czekania z fasolką ale wiecie ciezko mi bylo wczoraj .. teraz nie mam umowy w pracy tylko na zastępstwo ale postanowilam ze nie biore tej pracy trudno raz sie zyje! nie taka okazja moze sie powtorzyc...
Trzymajcie kciuki moze akurat teraz beda 2 kreseczki ja bardzo mocno w to wierze glbi duszy
Migotko77 jak tam nastawienie przed testowankiem?? kupilas juz tescik? jakie masz objawy
bo u mnie bez zmian piesi mnie ehh bola i bola a rąk nie mogedolaczyc normalnie do tulowia bo mnie pod pachami tak boli (nie wiem czy dobrze to opisalam) ale brzuch nic nie boli tylko te piersi juz od 2 tygodni...
Ja testuje za 5 dni ale nie wiem czy wytrzymam bo juz tescik mam Quick!!
, jak mowi, ze to nic takiego to na pewno tak jest! Bedzie dobrze, zobaczysz:-)!