Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i wlasnie po co sie pytaszalbo nie bede sie pytac puszczam i juz mam przytym mase radochy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puszczaj ile dasz rade moze zaowocuja
:-)
i Tobie Skarb dziekujemy:-) calusek w brzusioW takim razie kochane przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niech Wam przyniosą upragnione fasolki;-)

albo nie bede sie pytac puszczam i juz mam przytym mase radochy
dziekuje bardzo kochane moje nalapalam fluidkow wiec nie ma co musi sie teraz udacW takim razie kochane przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niech Wam przyniosą upragnione fasolki;-)

Dzięki Julitko, co prawda to prawdaBardzo miły lekarz, dosyć konkretny, gabinet nowoczesny z odpowiednim sprzętem ( i na całe szczęście n ie miał tych okropnych i paskudnych metalowych wzierników tylko plastikowe). Bardzo delikatny, po prostu super
A tak jeszcze nawiązując do wczorajszej wizyty, to kurcze ludzie naprawdę mają problemy. Była tam młoda dziewczyna. Kupe lat brała tabletki antykoncepcyjne i raz, jeden jedyny raz zapomniała...i okazało się że jest w ciążyBiedna, była załamana. I gdzie tu jest sprawiedliwość? Ludzie starają się o maleństwo całymi latami a tu osoba, która nie chciała i na dodatek zabezpieczała się, wpadła
Jest tylko jedno wytłumaczenie-tak miało być i już.
.
dokladnie tak ma byc
dziś juz tak bardzo nie chce mi się siku, chodzę troche ale to pewnie po herbacie
piersi mnie dziś nie bolą, za to jak wstałam to brzuch mnie bolał okrutnie tak jak na @
Nie widziałąm jej miesiąc i tak się stęsknilam
przynajmniej zajmę sobie jakoś czas Cześć dziewczynki,
z katarem Daruńki nie jest źle, dostaje psikacza do nosa i o dziwo nawet ładnie śpi :-)
Obawiam się, że mnie przeceniasz, ja się na hormonkach nie znam wcale - nigdy nie robiłam sobie badań hormonalnych, zapytaj Loretkę - ona jest specjalistką w tej dziedzinie ;-)
wiem o tym i stosuję, wczoraj wieczorem zamiast odpoczywać to sprzątalismy kuchnie przez te paskudztwa no ale dzisiaj rano były tylko jakieś niedobitki, ciekawe co będzie jak wrócę do domu
ja też używam(obeznana jestem w temacie hihihihi)
Super Luniu, bardzo sie cieszęa dzidzia śliczna
No kochana Pysiu, na mnie to Ty na razie nie licz - prędzej ja się od Ciebie zarażę za jakis czas. A powodów jest kilka. Po pierwsze ja już dawno temu założyłam sobie, że staranka zacznę tak mniej więcej od wakacji - chciałabym bardzo wiosenną dzidzię
(wcześniej miałam szczepienie przeciwko żółtaczce, musiałam przepracować rok w nowej pracy...) a teraz oprócz tych moich założeń doszły problemy zdrowotne, okazało się, że mam problem z krzepliwością krwi (co prawdopodobnie było przyczyną bardzo poważnego zagrożenia poronieniem w ciąży z Darią), zostałam skierowana do Instytutu Hematologii i tam mają mi niedługo przeprowadzić szczegółowe badania w celu zdiagnozowania choroby (prawdopodobnie jest to dziedziczna choroba po moim tacie - choroba von Willenbranda czy jakoś tak). Nie jest to nic strasznego, nie przerażaj się ;-) - wyleczyć się tego nie da ale dostanę w razie czego specjalne zalecenia na wypadek ciąży/zabiegu/operacji...i będzie ok
No, w każdym razie do czasu zdiagnozowania dostałam zakaz od lekarza na zafasolkowywanie
![]()