Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jako jedyny nadawal sie do pokoju i stal w wazonie przez tydzien! (byl naprawde ladny), a co do ksiedza to jak wyszedl do nas zeby nas zaprowadzic pod oltaż to spytal sie czy aby napewno wiemy co robimy i czy nie chcemy sie jeszcze rozmyslic 
@ moze za ok tydzien u mnie to ciezko wyczuc....siedze i cierpliwie czekam...wczoraj zauwazylam ze jakby brodawki lekko mnie szczypia ale to moze od tych upałów.....:-)
a i zapomnialam sie chyba pochwalić ze od niedzieli godz 01:00 jestem ciocią dziewczynka 52 cm 2800 g
i witam wszystkie nowe dziewczynki obyście szybciutko zafasolkowaly!!!!
bo rodzonych to ja mam 2 braci i faktyczna ciocia jestem jedynie dla 12 latka
ktory mowi mi po imieniu!

Jeszcze muszę pomęczyć mojego mężulka. Cieszę się mam szanse na owlukle choć myślałam że już była. Dziewczynki wybaczcie, że tak się rozpisałam. Proszę trzymajcie kciuki, owulacja to już będzie połowa sukcesu. A i gin kazała zbadać nasionka męża
muszę go teraz namówić.
Hi hi hi - zdziwiona bylam niesamowicie
No i wszystko samo zeszlo... Mam swoje 56kg bez wysilku - chyba moj szkrab zuzywa cala moja energie - mowie Wam, oczy dookola glowy, a i tak cos zawsze wywinie