reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Nenius zdjęcia super. Już wiem po kim Darusia odziedziczyła urodę. A Ty ślicznie wyglądasz jak się uśmiechasz:-)

Eve84 skarbie nie martw sie na zapas, wszystko na pewno będzie dobrze.

Ja na 19 mam usg, jak urósł pęcherzyk to dostanę zastrzyk z pregnylu. Pewnie napiszę jutro jak moje wrażenia po.
Powinnam trochę posprzątać ale strasznego mam lenia.

reklama
przylanczam sie do komplemetów dla Daruni z reszta jest podobna do mojej szfagierki coreczki (2,5 roczku)śliczności po prostu ja zawsze chcialam miec córke - ale pierwszy ma być chlopiec :-D

dzięki :-)

Nenius zdjęcia super. Już wiem po kim Darusia odziedziczyła urodę. A Ty ślicznie wyglądasz jak się uśmiechasz:-)

no po kim, po kim??? Bo wiekszość osób twierdzi, że ona to cały tatuś :tak: (to prawda - oczka ma jego, dołek w podbródku, budowę ciała, rodzaj cery (kolor, no jak to nazwać?), jak jest poważna to robi ewidentnie miny Sławkowe :tak:.) Chociaż moi rodzice twierdzą, że ma też trochę ze mnie, zwłaszcza jak się usmiecha.

Dzięki za komplement pod moim adresem :zawstydzona/y:.

Kochana jesteś, dziękuję bardzo - wzruszyłam się :tak:

no to coś Wam pokażę, na chwilę, potem wykasuję

ImageShack(TM) slideshow

Dareńka w ZOO po prostu rewelacja,na pewno bardzo jej sie podobało:), ja juz mam taką mapę wybrzeża na ktorej sa rożne ciekawe miejsca zznaczone,zeby pojezdzic tam kiedys z synkiem, koleznka mi mowila ze okolice dopiero wtedy poznałą jak trzeba bylo gdzies dzieciaki na weekendy pozabierac,święta racja:)

Eve84 pewnie tak jest,lekarz to lekarz i ma na pewno wiele pacjentek z torbielkami i wie co robi, trzymam kciuki i sie nie zamartwiaj,jak by to bylo cos powaznego to by działała, prawda??:)

nenius trudno okreslic podobienstwo po zdjeciach, Ty to na pewno widzisz wyraźniej,ale mi sie wydaje ze do Ciebie jest podobna:) a porównywałas swoje zdjecia z dziecinstwa do córeczki? tez taka byłas?:)

nenus a ty natych zdjeciach to ta starsza czy mlodsza? bo porowniuja ze zdjecia na koniku ta mlodksza dziewczynka i Darunia w okularkach - wielkie podobienstwo!!!!!! :tak::tak:
dziekuje dziewczynki za wsparcie wspaniale jestescie!!!! juz o tym staram sie nie myslec!!!
ciekawe jak tam Julitka!!!?

nenus a ty natych zdjeciach to ta starsza czy mlodsza? bo porowniuja ze zdjecia na koniku ta mlodksza dziewczynka i Darunia w okularkach - wielkie podobienstwo!!!!!! :tak::tak:

hihihih no ja to ta starsza :tak:, młodsza to moja siostra, chrzestna Darii :tak: - i też dzisiaj zauważyłam podobieństwo przy wklejaniu tego zdjęcia

No właśnie - Julitka, gdzie jesteś?????

Cześć dziewczyny:-)
Niestety mam taki zawró w pracy ze szok:szok:
Mamy od dwóch dni audyt bo wprowadzamy ISO do firmy i nie mam czasu na nic do tego teraz caly weekend egzaminy na uczelni i nie wiem za co sie złapać:-( głowa mi pęka od nadmiaru wiedzy:-(
Nie mam czasu zeby z wami poplotkować nawet:-( ale podczytuje was choc nie dokładnie tyle tego jest!! Ale chciałam sie zameldowac że ze mną jak narazie ok:baffled:
buziolki

Witajcie kochane!
Melduję, że żyję ( ledwo bo ledwo ale zawsze jednak;-)).
Ja tylko na chwilkę bo tu w Niemcach bardzo pracowicie jest. Ale mnie czeka czytania po powrocie:tak::-D
Pogoda nawet ok, czuję się całkiem dobrze i nie mogę się doczekać jutra i powrotu.

nenius- super zdjęcia:tak:
życzę wszystkim miłego dnia.:-)

reklama
Do góry