rudka
Mama lipcowa '08
witajCzesc dziewczyny!Staram sie po raz drugi nistety pierwsza ciąze poronilam ...Staram sie juz drugi pisiac i nie moge sie doczekac tych dwoch kresek na tescie,zrobilam dzis test 3 dni przed spodziewana misiaczka i wynik jest negatywny myslicie ze za wczesnie zrobilam test?? doradzcie
pewnie ze bedzie!!! to pozostają domowe sposoby,dbaj o siebieU mnie tez nie najlepiej bo jestem chora chyba mam zapalenie oskrzeli :-( dzisiaj poszlam na zwolnienie na 2 tyg. Od tego kaszlu caly brzuch mnie boli. Nie biore zadnych lekarstw bo boje sie o fasolke, staram sie lezec jak najwiecej. Ja rowniez jestem bardzo senna i dol brzuszka pobolewa:-( ale wierze ze bedzie dobrze !!![]()
witaj ale ciekawe imionaDziękuję za miłe przyjęcie
zagarniam fluidki ile się da![]()
Niby to pierwszy cykl starań ale zielone światło dostaliśmy dopiero po 3 miesiącach od zdecydowania się na bejbi.
Targają mną na zmianę czarne myśli z nadzieją, że może bedziemy mieć szczęście i sie uda już teraz. Mamy nawet wybrane imię dla bobasków: Zoja i Cyryl
Trzymamy kciuki za wszystkie starające się oby zafasolkowanie się nastąpiło już w tym cyklu![]()