Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agbar77 mysle ze trzeba te testy traktowac orientacyjnie a nie jak jakąś wyrocznie i tak jak Ty obserwowac tez siebie i starac sie kiedy tylko sie da,trzymam kciuki za sukces![]()

A u mnie duzo sie dzieje,bylam wczoraj o gina ze szpitala w ktorym chce rodzic i ustalil mi termin cc na 10 lipca,no chyba ze synus sie pospieszy to bedzie szybciej,mimo ze opinia o jego charakterze nie byla zbyt dobra to lekarz sie okazał super![]()
, moja Daria jest z 10 lipca 
Witajcie kochane:-)wieki cale mnie nie bylo...widze wiele nowych ''twarzy'',ktore serdecznie witam i przede wszystkim gratuluje zafasolkowanym:-):-)
My dalej sie staramy-na razie nic.Zakupilam testy owulacyjne i szczerze mowiac zglupialam od nich;-)
One mowia co innego a moj organzim jakby tezi komu wierzyc??hihi
Pozdrawiam cieplutko
no ale z mezusiem tak sie zawzielismy ze staranka byly co drugi dzien przez prawie 3 tyg od zaraz po @, teraz czekam czy kolejna przjdzie czy tez nie...kurcze dzisiaj w nocy 3 razy wstawalam na siusiu i od rana tez juz kika razy bylam - chyba gdzies zmarzlam...nie nastawiam sie bo nie wiem czy zniose kolejne rozczarowanie 

ojoj az sie boje bo musze zmienic lekarza bo moj super doktorek wyniusl sie na drugi koniec wawy i do drogiej kliniki wiec pupka zbita ...:-(
Dzisiaj na sniadanie zjadlam 2 kanapki z pomidorem, pol cebuli i 2 zabki czosnku ale mam fajny oddech
Tak sie zastanawiam co do picia zrobic sok z cebuli czy mleko z maslem i czosnkiem :-) tak serio to cala mokra jestem ale goraczki nie mam 36,9 Cześć dziewczynki
Widzę, że tematy typowo staraczkowe :-), za wszystkie trzymam kciuki![]()
hihihih bardzo dobra data, moja Daria jest z 10 lipca
aaaaaa zapomniałam, odebrałam wczoraj wyniki - hormony tarczycy w normie, a toksoplazmozy i cytomegalii niestety nie przechodziłam
Pinokio witaj![]()
:-)wspaniale..

choc nie strace nadzieji jak widac;-)