mojej siostrze znowu 3x sie nie udało, dostała @ :-( zapisała się na sierpień na invitro, daja jej 5% szansy na dzidzię w normalny sposób, 30% po invitro. straszne.... ma biedna doła więc wcale jej nie wspominam, że się staramy, nie chcę jej dobijać
Pixella77 i wlasciwie wszystkie dziewczyny - Pixelka - bardzo wspolczuje problemow siostry. Moja siostra tez ma ogromne problemy. Zaczelo sie od problemow torbieli na jajnikach. Teraz z tego jeden calkiem sie wygial, drugi przykleil sie do macicy, sama macica sie wygiela. Wczoraj miala trzecia operacje ( w ciagu roku) na to. Znowu po narkozie musieli ja reanimowac
:-( I teraz nie wiadomo, czy w ogole bedzie mogla miec dzieci. A ona tak bardzo kocha dzieci... Pracuje jako przedszkolanka. Moja Wiktorie tez bardzo kocha. Jak do niej pojade, to zawsze wracam z polowa samochodu wypchanego zabawkami. Wszystko by dla mojej Wici oddala i tak bardzo pragnie swojego dziecka. I nie ma szczescia w milosciTikanis - o rany! to straszne, nacierpialas sie dziewczyno...:-(
Pozdrawiam Was wszystkie - pewnie pojawie sie jeszcze tu po poludniu:-)
to bylo 16 czerwca od 2 tyg rowniez mam powiekszone piersii ciagle chce mi sie spac zwlaszcza po poludniu i czasem mam zawroty glowya tu dzis nagle okres (aczkolwiek moglam sie go spodziewac bo brzuch mnie troche bolal ale nie tak bardzo jak przed zwyklym okresem)jestem zalamana tak bardzo pragniemy miec dzidziusia. a moze to normalne zjawisko nie wiem juz co mam myslec:-(
i nie mysla jeszcze o dzidzi,mam nadzieje ze nie bada mieli takich problemow jak my.
16 lipca jedziemy na USG genetyczne i mam nadzieję, że poznamy płeć maleństwa( nie ma to dla nas większego znaczenia, ale przyznam że jestem ciekawa