Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na szczęście tego nie biorę:-):-):-):-)

jedna gruba krecha:-
jeszcze tylko jeden i koniec
i wakacjeeee :-):-)staranka ogłaszam za rozpoczęte
![]()
gratuluję.... no to czekamy na szybkie zafasolkowanie 

Witam sie i ja gorąco dołaczam do starajacych z nadzieja ze sie uda Trzymam kciuki za wszystkie z was oby fasolka pojawila sie w naszych brzuszkach![]()

uda się uda 
z nami napewno hihi czesc dziewczynki nie mam juz zadnych zludzen..... dostalam @.. i do bani mam humor..://

jesteśmy z Tobą ;-) @ przyszła i pójdzie a wtedy będziesz się starać dalej i już niedługo będzie dzidziuś 

takiej hmmmm owocnej 

To chyba na tyle...., mam od kilku dni ten pas, napisałam e mail do tych sióstr i poprosiłam o niego. I mam!
Ciąża - Pasek św. Dominika
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html

wogole stwierdzilam ze to ostatni cykl staran z Clo (bynajmniej narazie) jezeli teraz sie nie uda robie sobie przerwe psychiczna w starankach ( jak dluga, nie wiem to sie dopiero okaze) fizycznej przerwy oczywiscie nie robie 
Przyznam, że więcej nie szukałam, tylko zaufałam właśnie tym. Napisałam do sióstr e mail i przysłały mi biała tasiemkę, na której wydruko0wane są 2 wersy modlitwy po łac. i kilka modlitw do św. Dominika. Modlę się codziennie...ale tak się boję.... idę do lekarza w czwartek. To będzie moja 1sza wizyta po operacji, i wykryciu endoStraszliwie się boję, choć próbuję głowę trzymać w górze:-(
:-);-).
:-)
.
No a jeśli chodzi o Twoje wyniki, to mam niemal identyczne. W moczu mam leukocyty, ale lekarz powiedział, że to normalne w ciąży, ale chyba i tak tam mogą być, ja tez mam cytologię II stopień, nadżerka też jest, ale mój gin nie chce nic z tym robić, mówi, że nie trzeba i jak widzisz, nie przeszkodziło to maluszkowi w pojawieniu się. Głowa do góry, niedługo i Ty i inne staraczki będziecie się cieszyć ciążą. A tu fluidki dla wszystkich 

:-);-):