reklama
majeczka02
Fanka BB :)
A gdzie sie podziewa starająca się co ten watek zalożyła...dawno jej tu nie widziałam...
Calla co u Ciebie? Umieram z ciekawości
:-) Byłas juz na wizycie u gina? Nie zostawiaj nas w takim napieciu;-)
Calla co u Ciebie? Umieram z ciekawości
:-) Byłas juz na wizycie u gina? Nie zostawiaj nas w takim napieciu;-)majeczka02
Bardzo chętnie prześlę fluidziki :-);-)
No i to jest dobre podejście:-)
więc cierpliwie czekamy
na fluidki:-)madzia81
Aktywna w BB
Hej dziewczynki :-)jestem w 34dc i wciąz nie ma okresu więc mam nadzieje ze bedzie fasolka.Dzisiaj to juz dół brzucha boli mnie cały dzień,mam wrazenie ze za chwile dostane okres,zastanawiam sie czy tak boli równiez w ciązy?Kupiłam test i planuje zrobic go jutro,a pytanko czy wieczorem zdarzyło sie Wam robic?Najchętniej to zaraz bym to uczyniła.Tylko jak 2testy mam juz za sobą,a 3 mógłby nie wyjsc teraz to moze lepiej poczekac do rana...aj to czekanie jest dobijające:-(
majeczka02
madzia81 najlepiej zrób go rano. Wiem,że ciekawośc jest ogromna...ale już niedlugo wszystkiego sie dowiesz a pozniej mam nadzieje my (jak tylko go zrobisz szybciutko daj nam znac:-))
reklama
Hej dziewczynki:-)padam po pracy
Ja to juz zupelnie zglupialam.Po dwoch tygodniach od terminu@w koncu dostalam cos na podobienstwo normalnej @ wlasciewie nawet nie na podobienstwo,jakas taka dziwna jest tzn budze sie dzisiaj i widze ze sie skonczyla a w poludnie ups znowu jest i tak od 3 dni?
O co chodzi?
Ja to juz zupelnie zglupialam.Po dwoch tygodniach od terminu@w koncu dostalam cos na podobienstwo normalnej @ wlasciewie nawet nie na podobienstwo,jakas taka dziwna jest tzn budze sie dzisiaj i widze ze sie skonczyla a w poludnie ups znowu jest i tak od 3 dni?
O co chodzi?Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 9 tys
- Wyświetleń
- 458 tys
- Odpowiedzi
- 33
- Wyświetleń
- 4 tys
- Odpowiedzi
- 10
- Wyświetleń