Niktosia Ty juz nie kombinuj z tym paleniem. Rzucasz, to juz na stałe, a nie na chwilke bo może w ciązy jesteś. Dziewczyny, musimy kolezanke mocno wspierac w postanowieniu !
:-)
Zobacz załącznik 84496
:-)Zobacz załącznik 84496
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

a co do malenstwa -- hmm nie sadze bo jak moje pecherzyki sa blokowane to raczej malenstwo nie przyjdzie.. a pozatym wtedy to raczej jestem juz po dniach plodnych ...a pozatym moj dzin powiedzial ze i tak teraz nie zajde w ciaze wiec coz.. bedzie czysta przyjemnosc jak kiedys,,, jak mi tak powiedzial to czuje ze zluzowalam i to sporo.. kochamy sie kiedy mamy ochote..jem i pije co chce.. tzn pije od czasu do czasu winka troszke..wogole przestalam tak obsesyjnie o tym myslec.. bo skoro i tak narazie nie ma co.. to narazie sie leczymy.. jutro ide na pierwsze badania hormonow.. pozniej juz wiem ze czekaja mnie 2 badania,.. a pozniej mam nadzieje dostane leki i bedzie po problemie,.. ale musze badania zalatwic jeszcze przez urlopem.. takie mam silne postanowienie stad jutro juz jade na pierwsze... a w zaleznosci kiedy dostane wyniki to do dzina pojde jak ise uda jeszcze w tym tyg w czwaretek , dostane nastepne badania .. ok zobaczymy jak to bedzie....
.

nie lubie swojej pracy tak bardzo ze az szok

. Przy okazji - wszystkiego dobrego dla męża!!!