Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki lilu normalnie mi sie wszystkiego odechcialo ;(

no ale poszlam na wszelki wypadek zeby dowiedziec sie co z tymi wynikami
no i okazalo sie ze cukier, trojglicerydyl, ldl, i cos tam jeszcze mam w normie a powyzej normy mam cholesterol.. lekarz mowi ze szczupla ze mnei dziewczyna wysoka a jednak ten cholesterol za wysoki i mowi ze czesto pco towarzysy podwyzszony cholesterol.. teraz jeszcze czekam na wyniki insuliny no iwtedy pojde z kompletem badan do niego tylko ze wyniki z insuliny moge odebrac popiero po powrocie 24.. wtedy tez pojde do gina.. no i zobaczymy co mi przepisze.. mam nadzieje ze wtedy juz jakies leki mi da - ze da mi te clo 

To może jak się bardzo denerwujesz to zrób test ciążowy. Może to być np. plamienie implantacyjne. Niestety czasem @ się przesuwa.dziewczyny mozecie mnie pocieszyc blagam otoz dzis zaczelam jakos plamic a staramy sie z moim M o fasolke dzis jest 28 dzien cyklu na 33 mozliwe co to moze byc wstretna @ czy cos innego dodam ze te plamienia sa bardzo malutkie podbarwione rozowa krwia ....
Widzę, że nasi panowie podobnie myślą. Takie same słowa usłyszałam wieczorkiem od mojego męża ;-)Moj M oczywiscie sadzie ze ja zabardzo chce i dlatego nie wychodzi, bo jak on sadze nie zawsze dostaje sie to na dana chwile czego sie tak bardzo pragnie, ze trzeba wyluzowac i dzidzia sama sie pojawi w naszym zyciu, kiedy ona bedzie chciala, a nie kiedy ja bede chciec bo przeciez nic na sile....
Trzymaj się skarbie. Może clo nie będzie Ci już potrzebne...tylko ze wyniki z insuliny moge odebrac popiero po powrocie 24.. wtedy tez pojde do gina.. no i zobaczymy co mi przepisze.. mam nadzieje ze wtedy juz jakies leki mi da - ze da mi te clo
no ale narazie i tak musze te wyniki poczekac.. niestety cieprliwosci... a mi jej teraz brak..![]()

kingus, magdaim83,lilu19 - jestesmyw tym samym worze..)) razem z PCO:-(
jak ja jej pozytywnie zazdroszcze
ja nigdy wczesniej o niej nie slyszalam dopiero jak zostala zdiagnozowana u mnie
to pco jest straszne
a najgorsze ze zostaje do konca zycia 

przyznam szczerze ze wiekszosc z was poprostu podziwiam za wytrwalosc ja mam juz dzieci i najsmieszniejsze jest to ze nie bylo problemu z poczeciem ich a teraz jakos pod gore moze to znak ze dosc juz sama niewiem najchetniej zamknelabym sie w mysiej dziurze .....
ta pani jest juz obecnie ok 50-siatki a najmlodszy syn ma 8 miesiecy i nie wiem czy juz kolejne nie jest w drodze 
Chętnie bym wzięła jednego albo dwóchosobiscie znam kobiete ktora urodzila ich az 11 samych chlopcow, a jej moz powiedzial ze bedzie plodzic do momentu kiedy nie urodzi sie corkata pani jest juz obecnie ok 50-siatki a najmlodszy syn ma 8 miesiecy i nie wiem czy juz kolejne nie jest w drodze
osobiscie wspolczuje tym dziecia i tej pani.....