Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przyznam się, że nie wiem. Jak nie możesz spytać lekarza to może w aptece będą wiedzieli.Czy biorac castagnusa i jak zajde w ciążę nie wiedzac jeszcze o tym (test dopiero przy spodziewanjej @) to moge zrobic fasolce krzywde ?
Czy biorac castagnusa i jak zajde w ciążę nie wiedzac jeszcze o tym (test dopiero przy spodziewanjej @) to moge zrobic fasolce krzywde ?
Wydaje mi się, że śluz płodny mówi o zbliżającej się owulacji. Ale tylko usg wykaże czy doszło do pęknięcia pęcherzyka.Mam jeszcze jedno pytanie:
Czy jak mam śluz płodny tzn, że mam owulację i na pewno jestem płodna. Może to głupie pytanie, ale jakoś mnie to nurtuje.

, Jak przyjechaliśmy od razu poszłam do gina i okazało się że mam jakieś zapalenie i pojawiły się grzyby

a to wszystko przez wyjałowienie po 3 miesięcznej kuracji antybiotykowej jaką mi zafundował szpital. Teraz niestety globulki i tabletki. Kolejny miesiąc poszedł się w..... jestem taka wściekła że sobie nie wyobrażacie. Postanowiłam się nie nastawiać i tego nie robiłam ale nie przewidziałam że nie będzie nawet prób. Powiedział mi że do półtora tygodnia powinno przejść. dziś 23 dc więc jest szansa że może w sierpniu będę próbować. Dlaczego tak wszystko musi iść pod górę. Jeszcze w tym miesiącu mają mi wyciągać sondę i dowiem się czy włożą nową czy może zastój nerki ustąpił. Miało być tak fajnie a wyszło jak zwykle. Powoli tracę nadzieję:-Podleczysz się i na pewno w przyszłym cyklu się uda. Nie trać nadziei i głowa do góryPowoli tracę nadzieję:--(

Podleczysz się i na pewno w przyszłym cyklu się uda. Nie trać nadziei i głowa do góry![]()